MancMellow Posted December 25, 2015 Posted December 25, 2015 cekajte, jel se sad namesta i za subotu i za ponedeljak ili jok?
goofs Posted December 25, 2015 Posted December 25, 2015 Ne, ne, imaces u nedelju fore da namestis za ponedeljak. Imaces zapravo od sutra, od vremena pocetka prve utakmice.
MancMellow Posted December 25, 2015 Posted December 25, 2015 obzirom da sam izgubio onda kad sam upotrebio WC, mozda i bolje da ne znam kad je to duplo kolo...
Svarog Posted December 25, 2015 Posted December 25, 2015 kupio sam Mahreza. samo da bih isparirao CrtamOrasiju i protivniku u kupu. i da bi ga pokvario ostalima. dozvolite da vas upoznam sa mojim protivnikom u kupu:
copkillah Posted December 25, 2015 Posted December 25, 2015 kupio sam Mahreza. samo da bih isparirao CrtamOrasiju i protivniku u kupu. i da bi ga pokvario ostalima. dozvolite da vas upoznam sa mojim protivnikom u kupu: braniš ne samo svoju čast, već čast cele Srbije no pressure at all
MancMellow Posted December 25, 2015 Posted December 25, 2015 Meni neki Finac. Izgleda da je neki moj sapatnik. Odnos uk. br. bodova 770-760 za njega
MancMellow Posted December 25, 2015 Posted December 25, 2015 (edited) Pa dobro, i on ce imati cast da se bori sa drevnim slovenskim bozanstvom :D tako da - gledaj cast koliko stotina miliona ljudi branis Edited December 25, 2015 by MancMellow
Calavera Posted December 25, 2015 Posted December 25, 2015 (edited) kupio sam Mahreza. samo da bih isparirao CrtamOrasiju i protivniku u kupu. i da bi ga pokvario ostalima. dozvolite da vas upoznam sa mojim protivnikom u kupu: On ima Kolarova i Baneta a ti jok, znas sta te sutra ceka! I ne preporucujem ti ceprkanje po timu da bi parirao protivnicima iz kupa, to je ionako highlander - na kraju ce ostati samo jedan. Edited December 25, 2015 by Calavera
Recommended Posts