December 25, 20159 yr Ne, ne, imaces u nedelju fore da namestis za ponedeljak. Imaces zapravo od sutra, od vremena pocetka prve utakmice.
December 25, 20159 yr obzirom da sam izgubio onda kad sam upotrebio WC, mozda i bolje da ne znam kad je to duplo kolo...
December 25, 20159 yr kupio sam Mahreza. samo da bih isparirao CrtamOrasiju i protivniku u kupu. i da bi ga pokvario ostalima. dozvolite da vas upoznam sa mojim protivnikom u kupu:
December 25, 20159 yr kupio sam Mahreza. samo da bih isparirao CrtamOrasiju i protivniku u kupu. i da bi ga pokvario ostalima. dozvolite da vas upoznam sa mojim protivnikom u kupu: braniš ne samo svoju čast, već čast cele Srbije no pressure at all
December 25, 20159 yr Meni neki Finac. Izgleda da je neki moj sapatnik. Odnos uk. br. bodova 770-760 za njega
December 25, 20159 yr Pa dobro, i on ce imati cast da se bori sa drevnim slovenskim bozanstvom :D tako da - gledaj cast koliko stotina miliona ljudi branis Edited December 25, 20159 yr by MancMellow
December 25, 20159 yr kupio sam Mahreza. samo da bih isparirao CrtamOrasiju i protivniku u kupu. i da bi ga pokvario ostalima. dozvolite da vas upoznam sa mojim protivnikom u kupu: On ima Kolarova i Baneta a ti jok, znas sta te sutra ceka! I ne preporucujem ti ceprkanje po timu da bi parirao protivnicima iz kupa, to je ionako highlander - na kraju ce ostati samo jedan. Edited December 25, 20159 yr by Calavera