December 21, 20159 yr naravno da je na 3bp kada sam ga ostavio na klupi jer je u prošlih X kola donosio po 1 poen
December 22, 20159 yr Jel realno da je od ove jedne utakmice average otišao sa 44 na 59? gw rank mi pao za 200.000 od sinoć, a nisam baš sve promašio večeras. nešto mi tu čudno
December 22, 20159 yr Verovatno nije vezano za samo ovu tekmu, nego i za izmene neaktivnih plus ovi benchbustovi iznad pomenuti
December 22, 20159 yr Naravno, gubim za 1 poen lakse bi mi bilo da Nosonja nije nista uradio. Da znate da sam kupio Mahreza, i pokvario ga svima :misko:
December 22, 20159 yr Sanja je trenutno na 3 bp, daj stvarno da ugasimo naloge A Ozil sa 2 asist 2 boda Jebali ih bonusi .
December 23, 20159 yr U kupu protiv 3.4 milionitog na svetu koji je pre dva kola povukao wc i sad ima Vardija, Lukakua, Mahreza, Ozila, Igala, Alderweirlededa, De Brynea i Butlanda Edited December 23, 20159 yr by levi
December 24, 20159 yr Kup ce biti zajeban ove godine. Retko ko ima neaktivnog protivnika u prvom kolu, za razliku od prethodnih sezona ,jer okosnicu neaktivnih cine razni Hazardi i Koste umesto majstori ove igre poput Vardija,Mahreza,Igala...tako da su mrtvi timovi vaistinu mrtvi . edit.Meni je svejedno posto sam ispadao i od upokojenih malezijskih timova...