Jump to content
IGNORED

Fantasy Premier League 2015/2016

Recommended Posts

Posted

Ako bude 0:0, izuzetno je lako. :) 6+6 vs 3+3. Još će pre odbrambeni dobiti bonuse u toj situaciji. Da ne pominjem golmanove poene za odbrane.

S tim u vezi, dođoh javno da iskukam 1:0 za City od bogova fantazija. Evo, mom Silvi su dovoljna 2 boda za 60+ minuta (a i taj jedan za clean sheet). :) To mi daje izglednu šansu da savladam Čeha, Ozila (kapitena), Žirua i Kolarova, tj da sačuvam 8 poena sa Sanjom i Silvom.

Hvala!

P.S. Ubiće me ovo forsiranje Kutinja kao kapitena. Svaki pametan fantazista je odavno skontao da samo treba zaključati Mareza na to mesto do kraja sezone, ali ne vredi. Mazga je mazga. :( Ko god igra protiv Morževa sledeće kolo može računati na 2x2 od Kutinja i sledeću rundu. 

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Прслин

362

• malkin

302

• ducca

259

• Pokojni Ruxin

192

Posted

Meni zapravo i ne ide tako lose ove sezone.

Sutra mi treba samo Arsenal da primi gol, i mislim da cu dobiti Garnirunga. Ili mozda cak i Kolarov da ne igra uopste.

Posted

Orasi ladno ce u ovako neizvesnom mecu prelomiti Sanja i Cheh :isuse:

Posted

Pantelijin Ziru juri mojih +9...naizgled tesko ali kakve sam srece poslednih mesec dana...Odigracu na kladzi da Arsenal daje 2 komada na celoj tekmi da imam barem neku satisfakciju dok budem gledao kako nosonja penetrira gradjane... :isuse: U tom slucaju,najgore sto moze da mi se desi (a od toga uvek treba poci) je da Arsenal (Ziru) da 1 gol uz 3 boda bonusa za nereseno (koje je ravno porazu) a samim tim da jos padnem i na tiketu  :mellow:

Posted

S tim u vezi, dođoh javno da iskukam 1:0 za City od bogova fantazija. Evo, mom Silvi su dovoljna 2 boda za 60+ minuta (a i taj jedan za clean sheet). :) To mi daje izglednu šansu da savladam Čeha, Ozila (kapitena), Žirua i Kolarova, tj da sačuvam 8 poena sa Sanjom i Silvom.

Hvala!

Imam već ozbiljnu istoriju gubljenja mečeva ponedeljkom.

Posted

Jebeni City gol ne moze da da, samo jedan.

+milion

Samo jedan da uvale, nista vise.

Posted

+milion

Samo jedan da uvale, nista vise.

Ma sta nista vise?! Da uvale jos 1 i da Sanja dobije crveni.

Posted (edited)

Ladno mi treba jos jedan Citija, ako nije puno da trazim...

Sta kaze onaj sajt za bonuse, jel Turak definitivno 3p?

Edited by ducca
Posted (edited)

Cele nedelje ocaj,i onda Ozil 2 ast,jos kapiten,pa Jaja da gol i on 80 poena

Morao sam da se povinujem vecini,pazario posle toliko protivljenja samom sebi,Mareza,sledeci je Igalo :frust:

Edited by Bogotac
Posted

Kako stvari stoje dobio buljaricu za 1 bod. sad smisliti sta sa izmenama? Da li menjati Butlanda?

Posted

Orasi ladno ce u ovako neizvesnom mecu prelomiti Sanja i Cheh :isuse:

headbang.gif

Nerealno me kenja iz kola u kolo, sve dobijam po bugarski™

Posted

Kako stvari stoje dobio buljaricu za 1 bod. sad smisliti sta sa izmenama? Da li menjati Butlanda?

Zavisi da l ce LvG leteti, a kako stoje stvari i dalje nece tako da samo napred sa Butlandom.

Posted

Sanja je trenutno na 3 bp, daj stvarno da ugasimo naloge :isuse: