December 19, 20159 yr Ja vec spakovao 2 komada u odbrani. Sunder ga mece garant. Eto, od pokojnog Sunderlanda.
December 19, 20159 yr Author Ja vec spakovao 2 komada u odbrani. Sunder ga mece garant. хихихихи Šta je sa jebenim Kabajom, nijednu tekmu dosad nije propustio. Prsline, čestitam. Неће ми његово неиграње бити ни близу довољно. :(
December 19, 20159 yr Author Није морао Баркли ову другу асистенцију и бонус који иде са њом. :( Сања / Ају / Игло vs Кутињо / Морено / КдБ и 4 поена. Edited December 19, 20159 yr by Прслин
December 19, 20159 yr Da glupavi Chelsea nije primio iz jedinog napada Sunderlanda bilo bi savrseno kolo. Mada do sad samo Totnam odbranio gol.
December 19, 20159 yr Cestitke Adasevicu. Tesko da ce Beljerin sacuvati 4 poena prednosti protiv petorice. Presudio je Marez ©.
December 19, 20159 yr Giroud mora da nadoknadi +7 i Ayewa koji ce da pokida sutra :( Mislim da cu da kupim Mahreza samo da bih ga pokvario svima.
December 19, 20159 yr Ovo je kao zona sumraka. Ljudi masovno stavljaju Mareza za kapitena koji igra u jebenom Lesteru i to na gostovanju protiv Evertona. Da vam je ovo neko pricao pre cetiri meseca reakcija bi bila ista kao i danas za ovog Wollscheida ili kako se vec zove.
December 19, 20159 yr još jedno kolo još jedno razočarenje još jedno pucanje brodu otvori mi svoje kabine