San Epifanio Posted December 15, 2015 Posted December 15, 2015 Pobeda izvojevana, kad sam joj se najmanje nadao, tek da Gylfiju otezam borbu za Premer. Sledeci vikend duel sa Adasevicem. U najavi prava prvenstvena.
Gylfi Posted December 16, 2015 Posted December 16, 2015 Epi, u takvoj sam formi da bih pre duela lagano uložio 300k plasmana da gubim.
malkin Posted December 16, 2015 Posted December 16, 2015 mjuki ajde opet u -12, da ne bude da nameštaš samo Prslinu
LeBron Posted December 16, 2015 Posted December 16, 2015 Prsline, ti cuvaj minus za sledece kolo...:-)
nbg4ever Posted December 16, 2015 Posted December 16, 2015 mjuki ajde opet u -12, da ne bude da nameštaš samo Prslinu Ne igram ja vise ovo sranje. Jok ja Sent from my Nexus 4
Прслин Posted December 16, 2015 Author Posted December 16, 2015 (edited) @ЛеБрон Наравно. :) Мени су дербији мечеви са малкином, Толоом и другим слепцима пошто је циљ преживети у Премеру, а борбе за места која воде у Европу остављам бољима од себе. Edited December 16, 2015 by Прслин
porucnik vasic Posted December 18, 2015 Posted December 18, 2015 Poručniče, čestitke i da što pre predaš taj fenjer nekom drugom. Greota je sa onakvim timom... Захваљујем.Копам ногама и рукама...прави је дерби био.
Gylfi Posted December 19, 2015 Posted December 19, 2015 Pogledajmo prvog na svetu, ko mu je kapiten i pobrišimo naloge.
Прслин Posted December 19, 2015 Author Posted December 19, 2015 Сем Спејд игра као доктор, откуд он на зачељу? Целе недеље пратим да ли ће да направи измену у одбрани јер има три повређена одбрамбена, рачунам промениће и капитена... Нема измене, нема, нема, таман закључим да је баталио фантази ове недељ, дође апдејт, бум ол-аут-атак и промењен капитен! :o Срећом, прва половина тима ми игра против друге половине, тако да шансе немам да добијем ове недеље те сам се концентрисао на скупљање фри трансфера пред Божићну чаролију од везаних кола.
Kanzas siti zez Posted December 19, 2015 Posted December 19, 2015 Pogledajmo prvog na svetu, ko mu je kapiten i pobrišimo naloge. :0.6: lik ladno ima 7,7 miliona u banci. Sprda se sa svima nama.
ducca Posted December 19, 2015 Posted December 19, 2015 (edited) Pa ko je, za nas lenje? Edited December 19, 2015 by ducca
Sam Spade Posted December 19, 2015 Posted December 19, 2015 Сем Спејд игра као доктор, откуд он на зачељу? Целе недеље пратим да ли ће да направи измену у одбрани јер има три повређена одбрамбена, рачунам промениће и капитена... Нема измене, нема, нема, таман закључим да је баталио фантази ове недељ, дође апдејт, бум ол-аут-атак и промењен капитен! :o Срећом, прва половина тима ми игра против друге половине, тако да шансе немам да добијем ове недеље те сам се концентрисао на скупљање фри трансфера пред Божићну чаролију од везаних кола. Kakav doktor, raspadam se cele sezone. Sinoć posle Bajerna sam na brzinu promenio, ali mi se neće isplatiti. :0.6: lik ladno ima 7,7 miliona u banci. Sprda se sa svima nama. Ja imam 8,1 Zato ću izgubiti od Rslina :(
Recommended Posts