December 15, 20159 yr Pobeda izvojevana, kad sam joj se najmanje nadao, tek da Gylfiju otezam borbu za Premer. Sledeci vikend duel sa Adasevicem. U najavi prava prvenstvena.
December 16, 20159 yr mjuki ajde opet u -12, da ne bude da nameštaš samo Prslinu Ne igram ja vise ovo sranje. Jok ja Sent from my Nexus 4
December 16, 20159 yr Author @ЛеБрон Наравно. :) Мени су дербији мечеви са малкином, Толоом и другим слепцима пошто је циљ преживети у Премеру, а борбе за места која воде у Европу остављам бољима од себе. Edited December 16, 20159 yr by Прслин
December 18, 20159 yr Poručniče, čestitke i da što pre predaš taj fenjer nekom drugom. Greota je sa onakvim timom... Захваљујем.Копам ногама и рукама...прави је дерби био.
December 19, 20159 yr Author Сем Спејд игра као доктор, откуд он на зачељу? Целе недеље пратим да ли ће да направи измену у одбрани јер има три повређена одбрамбена, рачунам промениће и капитена... Нема измене, нема, нема, таман закључим да је баталио фантази ове недељ, дође апдејт, бум ол-аут-атак и промењен капитен! :o Срећом, прва половина тима ми игра против друге половине, тако да шансе немам да добијем ове недеље те сам се концентрисао на скупљање фри трансфера пред Божићну чаролију од везаних кола.
December 19, 20159 yr Pogledajmo prvog na svetu, ko mu je kapiten i pobrišimo naloge. :0.6: lik ladno ima 7,7 miliona u banci. Sprda se sa svima nama.
December 19, 20159 yr Сем Спејд игра као доктор, откуд он на зачељу? Целе недеље пратим да ли ће да направи измену у одбрани јер има три повређена одбрамбена, рачунам промениће и капитена... Нема измене, нема, нема, таман закључим да је баталио фантази ове недељ, дође апдејт, бум ол-аут-атак и промењен капитен! :o Срећом, прва половина тима ми игра против друге половине, тако да шансе немам да добијем ове недеље те сам се концентрисао на скупљање фри трансфера пред Божићну чаролију од везаних кола. Kakav doktor, raspadam se cele sezone. Sinoć posle Bajerna sam na brzinu promenio, ali mi se neće isplatiti. :0.6: lik ladno ima 7,7 miliona u banci. Sprda se sa svima nama. Ja imam 8,1 Zato ću izgubiti od Rslina :(