December 13, 20159 yr Dier Usra mi se u život :( Jbg morace sutra Zouma da ponovi poduhvat pošto je CS unlikely Edited December 13, 20159 yr by ducca
December 13, 20159 yr Au Moco, Mahrez ce da presudi izgleda. Ko ce sacekati sutra uvece.... Pa sta ima da presudjuje samo treba da odigra 60minuta. Cestitam.
December 13, 20159 yr Usra mi se u život :( Jbg morace sutra Zouma da ponovi poduhvat pošto je CS unlikely Dier verovatno bez bonusa, tako da cu imati 6 poena prednosti pred Zumu. Mogao bi Murinjo i da ga malo odmori...:)
December 13, 20159 yr Author Triple captain је кева за смирење. +1 Какав морфин, овај буст је ултимативно умирење: ако сутра играју Варди и Марез, добијам лаганезе. Ако којим случајем неко од њих не заигра, Толии улази Кабаје са 11 поена али ја захваљујући петом и шестом поену трипл бустованог грађанина Кејна добијам за један цели поенчич.
December 13, 20159 yr Pa sta ima da presudjuje samo treba da odigra 60minuta. Cestitam. Pa ne znam bas, trenutno vodis 43-41, tako da je sve otvoreno.
December 13, 20159 yr Ako ti odbrambeni igrac ne igra,sa klupe prvo ulazi isto odbrambeni igrac,ili mozda ide drugacije?
December 13, 20159 yr @behemoth Ti kao da si zaboravio protiv koga igras. Zahvaljijuci gostima zbog kojih sam propustio dedlajn na klupi mi ostalo 26poena @bogotac ako imas tri odbrambena na terenu onda ti ulazi odbrambeni a ako ih imas 4 onda ulazi prvi sa klupe.
December 13, 20159 yr branim -1 poena. na mojoj strani Vardy, na protivnikovoj Vardy i Mahrez. znači, treba mi da Mahrez ipak igra i dobije crveni i zvekne autogol. #plačemise #nadaumireposlednja #štojaovojošuvekigram
December 14, 20159 yr Kod mene nerešeno a Mahrez igra protiv Mahreza i Vardyja. Dakle, treba mi da Vardy promaši penal i dobije žuti zbog protesta. A pošto će u stvarnosti Mahrez promašiti penal i dobiti crveni zbog simuliranja drugog (koji će izvesti Vardy i kompletirati hattrick), mogu komotno da čestitam Poručniku. Nego, Poručniče, tim ti je više nego pristojan. Na koju foru si zaboden na dno betonjerke? Edited December 14, 20159 yr by beowl
December 14, 20159 yr Minus 2 i Vardy & Mahrez vs Cahill & Mahrez Jebo me KdB kapiten da me jebo. Ranieri, brate (i) romanisto, ako boba znas :( Edited December 14, 20159 yr by crtamOrasi
December 14, 20159 yr Ja sam Mahrez+Vardi vs Mahrez+Hazard, al na minus 9 sam trenutno. Nije lose, nije lose.