malkin Posted December 12, 2015 Posted December 12, 2015 a dobro danas su valjda svi takvi stavili Batlenda.
Прслин Posted December 12, 2015 Author Posted December 12, 2015 Батленд 60 бодова у последњих 9 мечева. :o
Pokojni Ruxin Posted December 12, 2015 Posted December 12, 2015 (edited) Kakav će ovo epski okršaj da bude između mene i nedaševića™trenutno 23-23, obojici kdb kapetan, imamo još po 4 igrača napred (naravno svi apsolutno isti) i 2vs2 u odbrani. Alderveireledered+doson vs klajn+minjole. Ja sam logično ovaj mučenik što nije imao izbora no da se uzda u wba :( Edited December 12, 2015 by Ruxin
John Coltrane Posted December 12, 2015 Posted December 12, 2015 Батленд 60 бодова у последњих 9 мечева. :o Istrosio sam jagodice prstiju, kao davne 1994. kad sam ucio da sviram intro za The Unforgiven, kucajuci to pohvale tom prezimenu. Batlende legendo, 5 CS u zadnjih 6 meceva
ubibobi Posted December 12, 2015 Posted December 12, 2015 Od 12-og kola nisam skrpio nijedan klinsit sem Batlenda koga uglavnom i protivnici imaju,uglavnom se raspadam zadnjem minutu kao sad sa Sitijem Svaka serija ima svoj kraj,ali on moze doci i kad osiguram put nazad u brod...realno :smoris:
San Epifanio Posted December 12, 2015 Posted December 12, 2015 Moćni Bertrand. Batlend uništio sve imače Majhila poslednjih dva meseca. Ako nije jedno 50 swing. 14 poena prednosti pred tradicionalni raspad nedeljom.
Svarog Posted December 12, 2015 Posted December 12, 2015 to je to, završio sam sa igračima Sitija za vjek i vjekov. i da, koji sam ja mag fantazija pa su mi na klupi Cresswell i Nyom, a u igri Stones (EVE) i Sagna
adasevic Posted December 13, 2015 Posted December 13, 2015 Kakav će ovo epski okršaj da bude između mene i nedaševića™ trenutno 23-23, obojici kdb kapetan, imamo još po 4 igrača napred (naravno svi apsolutno isti) i 2vs2 u odbrani. Alderveireledered+doson vs klajn+minjole. Ja sam logično ovaj mučenik što nije imao izbora no da se uzda u wba :( Da bar kdb nije usao uzeo bi lukaku traku :( Ovako 29-29 s tim sto ce meni martin da donese jos 1p kad udje umesto kolarova... Sad mi ostaje samo da se uzdam u liverpul i da ti mitrovic odnese cs za totnamovca :)
Lezilebovich Posted December 13, 2015 Posted December 13, 2015 Vrlo je izgledno da ću izgubiti od neaktivnog Gulou Tundera
Прслин Posted December 13, 2015 Author Posted December 13, 2015 Ја са победом. Triple captain је кева за смирење. Јесте, помогао је и Батинемагол, али јуче мртав-'ладан гледам да ли ће да заигра Де Брујне или ће Толии да уђе Кабаје са клупе, данас незаинтересовано скролујем преко најава да ће Озил да одмара... Баш ме брига, само чекам да видим да ли ћу добити 3, 6 или 75 поена од грађанина Кејна.
ducca Posted December 13, 2015 Posted December 13, 2015 Ја са победом. Triple captain је кева за смирење. Јесте, помогао је и Батинемагол, али јуче мртав-'ладан гледам да ли ће да заигра Де Брујне или ће Толии да уђе Кабаје са клупе, данас незаинтересовано скролујем преко најава да ће Озил да одмара... Баш ме брига, само чекам да видим да ли ћу добити 3, 6 или 75 поена од грађанина Кејна. Odakle ovo? To kao najava da Alexis preskace Norwich ili? Direktno mi ishod protiv lidera zavisi od njegovog (ne)igranja...
Прслин Posted December 13, 2015 Author Posted December 13, 2015 (edited) Ма, лупетања по нету од којих би ми искочила жила лудара да нисам повукао трипл капитена. Играће сигурно. У ствари, шта те штедим... Ево ти, па се нервирај. Због тог коцкарске навале адреналина смо ионако сви навучени на фантази. http://www.101greatgoals.com/blog/arsenal-fans-worry-that-mesut-ozil-has-been-rested-following-instagram-picture/ Edited December 13, 2015 by Прслин
Recommended Posts