Jump to content
IGNORED

Fantasy Premier League 2015/2016

Recommended Posts

Posted

A i tvojima će poništavati čiste golove :(

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Прслин

362

• malkin

302

• ducca

259

• Pokojni Ruxin

192

Posted (edited)

ha, prvi nerešeni meč ikad!

tako mi i treba kad mi je Kresvel na klupi a Sagna dominira zadnjom linijom.

hebo ja sam sebe i nedoumice svoje.

Edited by Svarog
Posted

A i tvojima će poništavati čiste golove :(

'Oce, znas otkad nisu? A i bez toga sam gubila.  :cry:

Posted

Неће, Толиин џинкс је јачи. :(

Једини разлог што је тако ниско на табели је што нема времена да се бави фантазијем. Претпостављам да су је ове сезоне ангажовали да се у РЛ бави Мурињом и Челзијем.

Дакле, следи ми 1 трснуће. :(

Posted

Bodenje Murinjove vudu lutkice funkcionise besprekorno.  :happy: Posalji mi svoju fotku na PM.  :naughty:

Prosle sezone u ovo vreme je krenuo moj niz od 11 pobeda u 13 kola (koji me je i doveo do 6. mesta na kraju), ali sad ne vidim nikakav nacin za to. 

Posted

Послао сам ти своју фотку и чикам те да на њу примениш своју црну мађију. Сигуран сам да си заправо немоћна и да ми неће бити ништа. :fantom:

Posted

Послао сам ти своју фотку и чикам те да на њу примениш своју црну мађију. Сигуран сам да си заправо немоћна и да ми неће бити ништа. :fantom:

https://twitter.com/manutd/status/674354871118782464

2nixxc0.gif

Posted

Ali stvaaaaarno nisam dirala Smallingov groin.  :cry:

Posted

Interesantno je kako su napadači (bar moji) svi na 40%+ vlasništva ili blizu... Ozil, Mahez, De Brujne, Barkley, Lukaku, Kane  , a braniči su na jednocifrenim %.

Gde se može naći statistika o poenima po liniji tima ?

Posted

Драга Толоо,

Из мојих леђа вири толико твојих ножева да ме комшије зову "бодљикаво прасе", али ја сам одлучио да ти то више не замерам и да се уздигнем изнад наших досадашњих сукоба. Злобници би рекли да је то због тога што си ми убила Смолинга и што сам се уплашио да ћеш својом црном мађијом да ми побијеш и остатак тима и злобници би били у праву. Али, то сада није битно: оно што је битно је да ћу ја своју ривалску секиру да закопам када си ти у питању. Од данас ћу наше сусрете посматрати као два меча од 38 колико их има сваке године. Наравно, надам се да ћу ја победити, али ако се то не деси, нећу очајавати. Само те молим да ми никога више не убијеш. :cry:

Уплашено,

Прслин