Прслин Posted December 7, 2015 Author Posted December 7, 2015 Џинкс! Не знам што падаш на тако ниске гране када је јасно да у другом следи експлозија. Узеће 20, а не 10. :(
Прслин Posted December 7, 2015 Author Posted December 7, 2015 (edited) Aaaaaaaaaaaaaaaa! Edited December 7, 2015 by Прслин
malkin Posted December 7, 2015 Posted December 7, 2015 (edited) Џинкс! Не знам што падаш на тако ниске гране када је јасно да у другом следи експлозија. Узеће 20, а не 10. :( :torbica: Edited December 7, 2015 by malkin
Прслин Posted December 7, 2015 Author Posted December 7, 2015 (edited) Штета само што овакав вининг стрик мора да се прекине баш у следећем колу када налећем на Толуу. Edited December 7, 2015 by Прслин
Gylfi Posted December 7, 2015 Posted December 7, 2015 Jel ovo Barry dirao loptu kod gola Lukakua? Dirao. Da ne mora opta posle da procenjuje. Deulofeu vol. II
John Coltrane Posted December 7, 2015 Posted December 7, 2015 Где ће да издржи, побогу, претрчавају га како стигну, Баркли највише. Dragi Prasline, Zamolio bih te da mi vise ne repliciras na ovoj i draft temi. Covek je i gol dao, ali tvoje gatanje me je kostalo (mozda i poraza) u classicu. s postovanjem Uprava FC Ronina
Lezilebovich Posted December 7, 2015 Posted December 7, 2015 Штета само што овакав вининг стрик мора да се прекине баш у следећем колу када налећем на Толуу. :ziga: :ziga: :ziga: Čestitke ... I još sam imao i hendikep i ništa. Ebiga :(
Прслин Posted December 7, 2015 Author Posted December 7, 2015 Dragi Prasline, Zamolio bih te da mi vise ne repliciras na ovoj i draft temi. Covek je i gol dao, ali tvoje gatanje me je kostalo (mozda i poraza) u classicu. s postovanjem Uprava FC Ronina -1 Ја своје бодове поштено одрадим. Ви што знате да играте можете себи да дозволите луксуз да се запљунете по једном пре и после кола, а ми неуки слепци што не знамо фантази смо на корак од клања козе у петерцу Чукаричког током ових утакмица понедељком увече. Добро, ја сам на корак од тога, нико други. Čestitke ... I još sam imao i hendikep i ništa. Ebiga :( Хвала. На тренутак сам помислио да би могао да се вратиш у игру, али онда сам видео да реплицираш нешто на дечијим рођенданима и лакнуло ми је што се бавиш играоницама уместо Барклијем. :)
LeBron Posted December 7, 2015 Posted December 7, 2015 Iskusno sam pustio Prslina da sve vreme dzinksuje Barklija....:)
Tolaa Posted December 8, 2015 Posted December 8, 2015 Cestitke LeBrone. :) Drago mi je sto je Lukakara zabio, samo da nisam izgubila sa 1-2 razlike.
Tolaa Posted December 8, 2015 Posted December 8, 2015 Штета само што овакав вининг стрик мора да се прекине баш у следећем колу када налећем на Толуу. Imamo mozda 4 razlicita igraca od kojih su tvoji bolji i imaju lakse protivnike.
Recommended Posts