December 7, 20159 yr Author Џинкс! Не знам што падаш на тако ниске гране када је јасно да у другом следи експлозија. Узеће 20, а не 10. :(
December 7, 20159 yr Џинкс! Не знам што падаш на тако ниске гране када је јасно да у другом следи експлозија. Узеће 20, а не 10. :( :torbica: Edited December 7, 20159 yr by malkin
December 7, 20159 yr Author Штета само што овакав вининг стрик мора да се прекине баш у следећем колу када налећем на Толуу. Edited December 7, 20159 yr by Прслин
December 7, 20159 yr Jel ovo Barry dirao loptu kod gola Lukakua? Dirao. Da ne mora opta posle da procenjuje. Deulofeu vol. II
December 7, 20159 yr Где ће да издржи, побогу, претрчавају га како стигну, Баркли највише. Dragi Prasline, Zamolio bih te da mi vise ne repliciras na ovoj i draft temi. Covek je i gol dao, ali tvoje gatanje me je kostalo (mozda i poraza) u classicu. s postovanjem Uprava FC Ronina
December 7, 20159 yr Штета само што овакав вининг стрик мора да се прекине баш у следећем колу када налећем на Толуу. :ziga: :ziga: :ziga: Čestitke ... I još sam imao i hendikep i ništa. Ebiga :(
December 7, 20159 yr Author Dragi Prasline, Zamolio bih te da mi vise ne repliciras na ovoj i draft temi. Covek je i gol dao, ali tvoje gatanje me je kostalo (mozda i poraza) u classicu. s postovanjem Uprava FC Ronina -1 Ја своје бодове поштено одрадим. Ви што знате да играте можете себи да дозволите луксуз да се запљунете по једном пре и после кола, а ми неуки слепци што не знамо фантази смо на корак од клања козе у петерцу Чукаричког током ових утакмица понедељком увече. Добро, ја сам на корак од тога, нико други. Čestitke ... I još sam imao i hendikep i ništa. Ebiga :( Хвала. На тренутак сам помислио да би могао да се вратиш у игру, али онда сам видео да реплицираш нешто на дечијим рођенданима и лакнуло ми је што се бавиш играоницама уместо Барклијем. :)
December 8, 20159 yr Cestitke LeBrone. :) Drago mi je sto je Lukakara zabio, samo da nisam izgubila sa 1-2 razlike.
December 8, 20159 yr Штета само што овакав вининг стрик мора да се прекине баш у следећем колу када налећем на Толуу. Imamo mozda 4 razlicita igraca od kojih su tvoji bolji i imaju lakse protivnike.