Jump to content

Fantasy Premier League 2015/2016

Featured Replies

Mahrez je prvi na klupi cekao kao zapeta puska i zahvaljuje se Azpilicueti na neulasku u igru,

nije jos gotovo moze Barkley opet da poludi

ma de

čestitke

• Replies 4k
  • Views 162.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Jel se igracima sa klupe koji ulaze da zamene povredjene poeni ubacuju tek po zavrsetku zadnje utakmice ili ne?

Jel se igracima sa klupe koji ulaze da zamene povredjene poeni ubacuju tek po zavrsetku zadnje utakmice ili ne?

Tako je.

• Author

Дупли

Edited by Прслин

• Author

:lol:

По завршетку последње, након објављивања бонуса.

Hvala,Zoki

Ispasces iz lige,Prsline :fur:

• Author

:unsure:

Питао си да ли је једна или друга варијанта, а он ти одговорио са "тако је", што је мени било смешно јер заправо није одговор, онда ти ја одговорим прецизније и испаднем шунтав. :(

Али готово, проклео си ме: Баркли сутра добија 10+ :isuse:

Edited by Прслин

Kako kukas sutra ce utakmicu da odloze i nece racunati poene kad se bude igrala samo da bi ti pobedio.

Edited by Moća

:unsure:

Питао си да ли је једна или друга варијанта, а он ти одговорио са "тако је", што је мени било смешно јер заправо није одговор, онда ти ја одговорим прецизније и испаднем шунтав. :(

Али готово, проклео си ме: Баркли сутра добија 10+ :isuse:

Bogotac je shvatio, kratak i jasan odgovor :fantom:

• Author

Моћо, је л' можеш мало гласније, молим те. Чујем да брундаш, али глас као да ти долази из неког бунара, ил' окна, можда рупе, евентуално канала, али извесно из неке дубине. Звучиш... онострано. :fantom:

Bogotac je shvatio, kratak i jasan odgovor :fantom:

+1

Barkli sutra 2 gola i 2 ast :misko:

Edited by Bogotac

• Author

Какав флипер и сулуда јурњава, а четврти минут :isuse:

Биће 5:4 :(

Едит: Ево Барклијеве бомбе, десет сантима поред пречко-стативе. Ово би требало бар 1 бод да доноси. :(

Edited by Прслин

Izdrzi Danne

• Author

Где ће да издржи, побогу, претрчавају га како стигну, Баркли највише. :isuse:

Bice dobro ako muceni Barkli doceka kraj utakmice, nista mu ne ide, sigurno izlazi u 46.minutu :(