Jump to content
IGNORED

Fantasy Premier League 2015/2016

Recommended Posts

Posted

...а која је куповина повређеног Кутиња за -4. :sleep:

Ти си вођа тог култа, ја сам одмах након тебе морао да поновим тај потез јер је најјачи, сада је ред на Лезилебу да се придружи.

S1VFKt3.jpg

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Прслин

362

• malkin

302

• ducca

259

• Pokojni Ruxin

192

Posted (edited)

Lol amateri, ja sam još prošle nedelje otišao u minus ne bih li doveo kutinja I(!) aguera :fantom:

Samo nisam hteo da se kurčim...

Edit - a onda sam doveo pelea samo za ovo kolo, što je prošlo odlično, i usput propustio da primetim kurtoin povratak na gol. Tako da trenutno imam jedno 5 igrača koji teško da će igrati sledeće kolo

Edited by Ruxin
Posted

Stvarno, racionalni potezi su passe, treba si jebati majku week in week out. Pederi stop!

Posted (edited)

Сад одгледах снимак данашње утакмице. :phew:

Лезилебовом Морену поништен чист гол, а примио два гола из једног шута у оквир гола. Уместо да човек добије 6+2+4 бода и победи ме већ данас он са само једним јединим бодом остаје на 10 бодова од мене.

Наравно, хорор који је већ сада апсолутно известан је трећи Бaрклијев дабл фигр за редом, којим ћу истовремено бити отеран у пораз и душевни крах. :(

b98yrm.gif

Edited by Прслин
Posted

Bukvalno isto tako i u duelu Prolupa i mene, samo što mi u betonu igramo taj neki stil sa 30+ poena po kolu (da nije Mareza, bilo bi 10+). :D

Njegov Moreno danas je mogao sve da završi, a na kraju moj Ajozi ni kriv ni dužan isto uze za svojih 20 minuta koliko i on. :) Ali što ne učini on danas, to sutra može Barkli. Naime drug Barkli treba zajedno sa golmanom Palasa da prestigne 5 poena i impotentnog Kabaja.

Ko će sad čekati sutra do 11 (možda i ponoć zbog bonusa) da vidi rasplet? :(

Posted

Smesi mi se prva pobeda posle par kola, nadam se da Lukaku (protivniku nije C sva sreca) bas i nece napraviti vise od 5poena.

Posted

Mom protivniku jeste kapiten. Imam 16 bodova prednosti, on čeka Lukakua© i Colemana, ja Barkleya. Biće zajebano.

S tim što ja ne znam da li u slučaju da neko postavi pet defendera u tim i jedan ne igra ga onda menja midfielder među rezervama. Ako da - onda sam faktički već izgubio...

Posted

Да.

Трећег одбрамбеног не мења ни средњак ни нападач јер не може да се игра 2-5-3 без коришћења чипа, али сваког следећег одбрамбеног аутоматски мења први играч са клупе.

Posted

Ja dobijam ako Lukaku i Barkli spucaju po hettrik :cry:

Posted

moj protivnik je mega kralj: kapiten Aguero, zamenik Sančez. (nadam se da ovo znači da neće traku da preuzme neki random treći igrač)

ipak i pored toga zadnji meč kola dočekujem sa samo 9 poena prednosti i Stonesom, dok on juri s Cabayeom i Lukakuom. biče tesno.

Posted

Да.

Трећег одбрамбеног не мења ни средњак ни нападач јер не може да се игра 2-5-3 без коришћења чипа, али сваког следећег одбрамбеног аутоматски мења први играч са клупе.

a pa super, onda nemam više briga :D

Posted

a pa super, onda nemam više briga :D

Mahrez je prvi na klupi cekao kao zapeta puska i zahvaljuje se Azpilicueti na neulasku u igru,

nije jos gotovo moze Barkley opet da poludi

Posted (edited)

Палас и Евертон редовно играју утакмице са брдом голова. Да се кладим, ставио бих редом на 4+, 5+ и 6+, па се удобно завалио пред телевизију и уживао у кинти која капље док губим утакмицу. Али, не кладим се и нећу имати у чему да уживам. :isuse:

Edited by Прслин