December 5, 20159 yr Garnirung ima 37 poena prednosti. Nista sto Azar i Lukaku ne bi mogli preokrenuti. :(
December 5, 20159 yr Ne. Marez mu je na klupi, ali ovo kolo mu igra i klupa. Tvoj Igalo © mi je zapecatio sudbinu.
December 5, 20159 yr Jao blama, pa ovo ne brani Begovic. Onda mi je Batlend svojim ulaskom sa klupe dramticno povecao sanse da izgubim samo sa dvadesetak razlike. U pravu je Praslin za drzanje Batlenda na klupi.
December 5, 20159 yr Jel mi bese igramo kontra fantazi? Ono ko skupi manje pobednik? Ako je tako na dobrom sam putu.
December 5, 20159 yr Author Зумба. Мада, има дупло више од Кејна. :( Edited December 5, 20159 yr by Прслин
December 5, 20159 yr Smith iz Bornmauta koji mi sa klupe 2 nedelju zaredom donosi 7 poena Edited December 5, 20159 yr by Bogotac
December 5, 20159 yr Nedovoljno sam jinxovao, Prslin mi ocitao lekcijuna tom polju i zasluzeno vodi :)
December 5, 20159 yr Tesko da ce Lukaku postici 6 golova u ponedeljak, stoga cestitke Garnirungu na pobedi.
December 5, 20159 yr Prodao sam Cresswela da bih uzeo Zoumu, jer , jelte, čelzi ima dobar raspored. Sreća u nesreći je da bar nisam išao u minus zbog tog transfera
December 5, 20159 yr Krajnji stadium fantazi dekadencije je posedovanje Kurta Zoume u timu, prelazak u perverziju je sledeci. Onda sledi nirvana...