Jump to content

Fantasy Premier League 2015/2016

Featured Replies

nijanse su odlučivale, jbg. čestitke ubibobiju.

Uh...dobro odradjeno :isuse: nakon ovog dzinksa cela odbrana mi ostala bez klinsita...upucujem kontracestitke  :cry:  

Ziru jebem ti mater

Uh...dobro odradjeno :isuse: nakon ovog dzinksa cela odbrana mi ostala bez klinsita...upucujem kontracestitke :cry:

ma ajde molim te, Butland odradio posao za tebe. dovedem Čeha za -4, toliko o mom kolu.

plus zna se da Kejnara zabija neki otpadak u poslednjih 10 minuta (vidi pod Prslinov prethodni post).

• Author

Шта ти је Кејнара скривио, што га успутно џинксујеш. :cry:

Лезилеб нема Вардија и тако му прекида серију. :mad:

Monreal :ss1:

Pa da li je realno da covek da 3 gola na strani...

ma ajde molim te, Butland odradio posao za tebe. dovedem Čeha za -4, toliko o mom kolu.

plus zna se da Kejnara zabija neki otpadak u poslednjih 10 minuta (vidi pod Prslinov prethodni post).

Jos ja treba da ucim

Ја бих свакога ко оставља Мареза и Батленда на клупи послао директно у Бетон лигу. Не разумем, мајке ми.

+1

idem da vidim koga je Fei stavio na gol :fantom:

Eto zabio je Kenjara ,ali zuti  :isuse: Trecu nedelju zaredom cestitam,majko mila navici cu se na to  :o a iduce kolo ceka Timmi  :frust:

• Author

Био Лезилеб у праву за Кејна и Зуму. :(

Ighalo © :fantom:

Malkine cestitam,zvanicno...tvoj kapiten daje u 92-om, dok mom oduzimaju 2 boda bonusa u 93-em.Dosta mi je vise atraktivnih meceva koji ne donose nista... sem atraktivnosti  :mellow:

hvala ubibobi :thumbsup:

izgledalo je jako loše po moj tim do samog kraja.

Da sekretar po sopstvenom priznanju nije zaboravio da namesti tim i stavi Mahreza u isti sad bi mogao da se slikam i pored divlje karte. Numem ja ovo...

• Author

49:36. :(

Твој Седрик 3 бонуса, мој Смолинг 1, значи 50:39. :(

Теби остали Зума, Морено и Баркли, мени 11бодова предности. :(

:cry: