December 5, 20159 yr nijanse su odlučivale, jbg. čestitke ubibobiju. Uh...dobro odradjeno nakon ovog dzinksa cela odbrana mi ostala bez klinsita...upucujem kontracestitke
December 5, 20159 yr Uh...dobro odradjeno nakon ovog dzinksa cela odbrana mi ostala bez klinsita...upucujem kontracestitke ma ajde molim te, Butland odradio posao za tebe. dovedem Čeha za -4, toliko o mom kolu. plus zna se da Kejnara zabija neki otpadak u poslednjih 10 minuta (vidi pod Prslinov prethodni post).
December 5, 20159 yr Author Шта ти је Кејнара скривио, што га успутно џинксујеш. Лезилеб нема Вардија и тако му прекида серију.
December 5, 20159 yr ma ajde molim te, Butland odradio posao za tebe. dovedem Čeha za -4, toliko o mom kolu. plus zna se da Kejnara zabija neki otpadak u poslednjih 10 minuta (vidi pod Prslinov prethodni post). Jos ja treba da ucim
December 5, 20159 yr Ја бих свакога ко оставља Мареза и Батленда на клупи послао директно у Бетон лигу. Не разумем, мајке ми.+1idem da vidim koga je Fei stavio na gol
December 5, 20159 yr Eto zabio je Kenjara ,ali zuti Trecu nedelju zaredom cestitam,majko mila navici cu se na to :o a iduce kolo ceka Timmi
December 5, 20159 yr Malkine cestitam,zvanicno...tvoj kapiten daje u 92-om, dok mom oduzimaju 2 boda bonusa u 93-em.Dosta mi je vise atraktivnih meceva koji ne donose nista... sem atraktivnosti
December 5, 20159 yr Da sekretar po sopstvenom priznanju nije zaboravio da namesti tim i stavi Mahreza u isti sad bi mogao da se slikam i pored divlje karte. Numem ja ovo...
December 5, 20159 yr Author 49:36. :( Твој Седрик 3 бонуса, мој Смолинг 1, значи 50:39. :( Теби остали Зума, Морено и Баркли, мени 11бодова предности. :(