ubibobi Posted December 5, 2015 Posted December 5, 2015 nijanse su odlučivale, jbg. čestitke ubibobiju. Uh...dobro odradjeno nakon ovog dzinksa cela odbrana mi ostala bez klinsita...upucujem kontracestitke
malkin Posted December 5, 2015 Posted December 5, 2015 Uh...dobro odradjeno nakon ovog dzinksa cela odbrana mi ostala bez klinsita...upucujem kontracestitke ma ajde molim te, Butland odradio posao za tebe. dovedem Čeha za -4, toliko o mom kolu. plus zna se da Kejnara zabija neki otpadak u poslednjih 10 minuta (vidi pod Prslinov prethodni post).
Прслин Posted December 5, 2015 Author Posted December 5, 2015 Шта ти је Кејнара скривио, што га успутно џинксујеш. Лезилеб нема Вардија и тако му прекида серију.
ducca Posted December 5, 2015 Posted December 5, 2015 Pa da li je realno da covek da 3 gola na strani...
ubibobi Posted December 5, 2015 Posted December 5, 2015 ma ajde molim te, Butland odradio posao za tebe. dovedem Čeha za -4, toliko o mom kolu. plus zna se da Kejnara zabija neki otpadak u poslednjih 10 minuta (vidi pod Prslinov prethodni post). Jos ja treba da ucim
malkin Posted December 5, 2015 Posted December 5, 2015 Ја бих свакога ко оставља Мареза и Батленда на клупи послао директно у Бетон лигу. Не разумем, мајке ми.+1idem da vidim koga je Fei stavio na gol
ubibobi Posted December 5, 2015 Posted December 5, 2015 Eto zabio je Kenjara ,ali zuti Trecu nedelju zaredom cestitam,majko mila navici cu se na to :o a iduce kolo ceka Timmi
Прслин Posted December 5, 2015 Author Posted December 5, 2015 Био Лезилеб у праву за Кејна и Зуму. :(
ubibobi Posted December 5, 2015 Posted December 5, 2015 Malkine cestitam,zvanicno...tvoj kapiten daje u 92-om, dok mom oduzimaju 2 boda bonusa u 93-em.Dosta mi je vise atraktivnih meceva koji ne donose nista... sem atraktivnosti
malkin Posted December 5, 2015 Posted December 5, 2015 hvala ubibobi izgledalo je jako loše po moj tim do samog kraja.
MancMellow Posted December 5, 2015 Posted December 5, 2015 Da sekretar po sopstvenom priznanju nije zaboravio da namesti tim i stavi Mahreza u isti sad bi mogao da se slikam i pored divlje karte. Numem ja ovo...
Прслин Posted December 5, 2015 Author Posted December 5, 2015 49:36. :( Твој Седрик 3 бонуса, мој Смолинг 1, значи 50:39. :( Теби остали Зума, Морено и Баркли, мени 11бодова предности. :(
Recommended Posts