December 5, 20159 yr Marez isporucuje za mene, protivnika i celokupnu fantazi populaciju. Edited December 5, 20159 yr by San Epifanio
December 5, 20159 yr U sustini, umesto Kejna mi je Zouma, Sagna mi nije bio uopste upitan. I te su promene od nocas. Eto, toliko ja znam oko ove igre.
December 5, 20159 yr Author Даће Кејн три, а онда Зума неће ни играти, па ће теби са клупе да уђе и добићеш ме за -4 које сам потрошио на Кутиња. Ето какве сам ја среће. :(
December 5, 20159 yr Даће Кејн три, а онда Зума неће ни играти, па ће теби са клупе да уђе и добићеш ме за -4 које сам потрошио на Кутиња. Ето какве сам ја среће. :( Ne verujem. Prodao sam cresswela, sigurno ce biti klin sit i asist kerolu. Od ostatka ekipe se ne nadam puno posle ovakvog pocetka kola :(
December 5, 20159 yr Author Ја бих свакога ко оставља Мареза и Батленда на клупи послао директно у Бетон лигу. Не разумем, мајке ми.
December 5, 20159 yr Author Па и није: ја сам рачунао на велики број одбрана, а не на клин шит, али свакако на 4+ бодова.
December 5, 20159 yr Pelle debil mi je kapiten , da se igra do nove taj raspad nece uraditi nista. A dvoumio sam se izmedju njega, Bentekare i Mahreza.