sekretar Posted December 5, 2015 Posted December 5, 2015 Ne, ostaje ti identican tim kao za proslo kolo, isti kapiten, sve isto. hvala, suuuper, Pele mi na klupi zbog zutih kartona iz prethodnog kola
zoki Posted December 5, 2015 Posted December 5, 2015 hvala, suuuper, Pele mi na klupi zbog zutih kartona iz prethodnog kola A i da ti je u timu, ušao bi ti prvi sa klupe, to je jedino što komp automatski radi menjao ne menjao
Lezilebovich Posted December 5, 2015 Posted December 5, 2015 Ispravno sam zaključio da mi je Sagna odlična opcija da ostane u prvih 11
Muwan Posted December 5, 2015 Posted December 5, 2015 Kad odigram bench boost da li poene dobija i rezervni goša ili samo ona trojica sa klupe?
Bogotac Posted December 5, 2015 Posted December 5, 2015 Svi sa klupe,ipak proveri Osudjen sam na poraz ovo kolo,mnogo povredjenih,usao sa -4,i opet imam Turea i Kutinja Bolnica
goofs Posted December 5, 2015 Posted December 5, 2015 Kad odigram bench boost da li poene dobija i rezervni goša ili samo ona trojica sa klupe? Svi, gosa takodje.
LeBron Posted December 5, 2015 Posted December 5, 2015 Jel Kutinjo ne igra sigurno sutra? Pitam zbog Tole :)
Прслин Posted December 5, 2015 Author Posted December 5, 2015 (edited) Ја урадио исто што и Дуцца у прошлом: довео га за -4 Ispravno sam zaključio da mi je Sagna odlična opcija da ostane u prvih 11 И то уместо Кејна, кога сам ја хтео да учиним капитеном. Хвала! Edited December 5, 2015 by Прслин
San Epifanio Posted December 5, 2015 Posted December 5, 2015 Garnirung je bas protiv mene morao da angazuje i celu klupu. Kao da me nece dobiti i sa startnih 11. Da se prijavim u klub Batlend na klupi
Recommended Posts