Прслин Posted November 30, 2015 Author Posted November 30, 2015 Да си ти жив и здрав, још од јуче мрзне на мом фантази имању. Знају се ваљда приоритети.
Tolaa Posted November 30, 2015 Posted November 30, 2015 Naravno da se znaju prioriteti, nisam ni sumnjala da ces da udjes u minus samo da ja ne bih prestigla nekog ispred sebe. <_<
Прслин Posted November 30, 2015 Author Posted November 30, 2015 Молим лепо: мене занима само да будем испред тебе, малкина, Геија, убибобија и Моће. Пошто је један испао, остало је нас пет и мени не би био проблем ни да испаднем као 16. само ако су они распоређени до 19. места, а ти закуцана на 20.
LeBron Posted November 30, 2015 Posted November 30, 2015 Naravno da se znaju prioriteti, nisam ni sumnjala da ces da udjes u minus samo da ja ne bih prestigla nekog ispred sebe. <_< Imas i ti malu pomoc od mojih -4, ajde ne kukaj...:) Docekao sam jednu nedelju da budem na vrhu tabele, sad krece slobodan pad...;)
Nevernik Posted November 30, 2015 Posted November 30, 2015 Cestitke Neverniku Pobedio sam lidera i pored -8 i ocajnog izbora kapitena. Odmah mi je fantasy simpaticniji :lala:
malkin Posted December 1, 2015 Posted December 1, 2015 Meni je Buljarica fenomen. Svake sezone skoro najmanje poena u ligi i uvek je daleko od zone ispadanja.+1 istu stvar sam pomislio juče kad sam gledao tabelu. nego, sve mi se čini da u ovako buđavoj sezoni može da nas zadesi problem viška neaktivnih timova. missim Timmi je u fazonu da neće više da se igra, šta reći. Bustin neaktivan, Mauci par kola nije ništa dirao uprkos brojnim povredama, kralj u brodu valjda tako od početka... to sve ovako bez udubljivanja. ne smem ni da pitam za beton ligu.
levi Posted December 1, 2015 Posted December 1, 2015 (edited) Kralj izgleda isprobava onu timmijevu teoriju iz prošle sezone, da izabereš logičan tim na početku i ne diraš ništa do kraja Edited December 1, 2015 by levi
sekretar Posted December 5, 2015 Posted December 5, 2015 Sta se desava kada se ne namesti tim za ovo kolo, jel ima neko automatsko kompletiranja tima?
goofs Posted December 5, 2015 Posted December 5, 2015 Ne, ostaje ti identican tim kao za proslo kolo, isti kapiten, sve isto.
Lezilebovich Posted December 5, 2015 Posted December 5, 2015 (edited) Baš me zanima, kako bi fantazi autokompletirao postavu i kapitena ? Edited December 5, 2015 by Lezilebovich
Recommended Posts