Jump to content
IGNORED

Fantasy Premier League 2015/2016

Recommended Posts

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Прслин

362

• malkin

302

• ducca

259

• Pokojni Ruxin

192

Posted (edited)

nakon poraza od neaktivnog kralja u prošlom kolu danas  85 poena i drugi najbolji rezultat u sve tri h2h lige.  Moj je protivnik, naravno, prvi s 87.

...i tako...

Edited by Zis
Posted

Umalo izgubih od neaktivnog Kalabastera koji je igrao sa dva igraca manje, i to samo zato jer je covjek imao trojicu iz Liverpulove odbrane. Red je bio da me malo sreca pogled nakon onih silnih malera sa pocetka sezone. Pise se cetvrta pobjeda u nizu i nezadrzivo grabi van zone ispadanja.

Posted (edited)

jao kako sam pukao, pedes razlike   :lolol:

Edited by MancMellow
Posted

Samo da prijavim da sam preživeo napad brojčano nadmoćnijeg protivnika koji je potegao bench boost. Bravo ja!

Posted

Meni je Buljarica fenomen. Svake sezone skoro najmanje poena u ligi i uvek je daleko od zone ispadanja. 

Posted

Cestitam Kalaveri na pobedi, taman tolikoj da se potpuno izjednacimo na tabeli 

Posted

Okej, do ovog kola sam mislio da napadnem lični rekord, tj. pokušam top 1k. Sad vidim da je realnije da AV opstane, tako da se prebacujem u kurcobolja mod. Rođeni draft tim ne mogu do decembra da sjebem, o kakvim ambicijama pričamo.

Posted

Na kraju rutinska pobeda. Moglo je i bolje da je Murinjo makar malo normalniji, no ne zalim se. Cenjenom protivniku puno srece u borbi za opstanak :D

Posted

Juhu, vezao sam sam dve pobede, a u ovom kolu pobeda protiv vodećeg :thumbsup:

Posted

Комотна победа над Дуццом. Ко зна шта би било да није направио измене које је направио.

Bilo bi 62-61 za tebe. Tako da...

Posted

Ja samo da se zahvalim protivniku Mean Machine na odlasku u minus pocetkom kola posto mi je ta njegova odluka donela pobedu :). Takodje bih pozeleo Aspiju da jede govna za onaj zuti karton u 100 minutu....

Posted

Cestitam Kalaveri na pobedi, taman tolikoj da se potpuno izjednacimo na tabeli 

Prava prvenstvena, znao sam da je gotovo kad mi je Evans doneo 2 bonusa posto je primio gol :D

Posted (edited)

@Дуцца

Знам, зато се толико и зајебавам. :)

Edited by Прслин
Posted

prsline, 'ajd sad ono tvoje. nemoj da te rasprave oko tamo nekog generala spreče da uđeš u neki fin i debeo minus