November 29, 20159 yr Ne vredi, samom sebi moram da priznam da ne znam da igram fantasy. Slazem se, kad izgubis od nekog ko u ovom kolu izmozga da Cabaye treba da joj bude kapiten, a taj u 5 golova svog tima ne uradi ama bas nista, onda bas n'umes. :)
November 29, 20159 yr Dakle, umesto da samo prodam Peleta i kupim Vardija, ja prodam KdBa, Azpija i Pecu, a kupim Kuna, Belerina i Lanzinija. Za -8... Sent from my Nexus 4
November 29, 20159 yr -8 ftw, nikad jače kolo! jel moguce da se lozis pobedom nad neaktivnim protivnikom? pozdrav sa vrha tabele...
November 29, 20159 yr Author Комотна победа над Дуццом. Ко зна шта би било да није направио измене које је направио.
November 29, 20159 yr jel moguce da se lozis pobedom nad neaktivnim protivnikom? pozdrav sa vrha tabele... ko je pominjao pobedu? you stay classy, lideru na tabeli
November 29, 20159 yr Treci poraz za redom od Bitlsa (ovaj put). Ne znam od cega mi je vise muka?! Da li od toga sto ne znam ko su ovi ljudi (verovatno neki Praslinovi ortaci ) ili sto cu ako dodje jos tih nepoznatih ljudi ispasti i iz Lige 1
November 29, 20159 yr Cvrle kod nas ce mozda drama da bude, ako ga Svonsi zamrezi. Jos ako to bude Aju ihaaa :) dobra borba, mada nista od drame. jos morena castise sa 3 bonusa. fina pobeda za mene. sledece nedelje protiv neaktivnog kralja pa da probam da se umuvam nekako u gornji dom...
November 29, 20159 yr Treci poraz za redom od Bitlsa (ovaj put). Ne znam od cega mi je vise muka?! Da li od toga sto ne znam ko su ovi ljudi (verovatno neki Praslinovi ortaci ) ili sto cu ako dodje jos tih nepoznatih ljudi ispasti i iz Lige 1 Ja ostavih spisak pre par strana. Nepotpun.
November 29, 20159 yr dobra borba, mada nista od drame. jos morena castise sa 3 bonusa. fina pobeda za mene. sledece nedelje protiv neaktivnog kralja pa da probam da se umuvam nekako u gornji dom... Ovo mi se vratilo za proslo kolo. 70+ a izgubim. Potajno sam se nadao da ce Tot da ga umuva Celziju, a i da ce Kresvel da ima CS protiv WBA, ali nista od toga. Cestitam, bice dobra borba za vrh Broda izgleda. Tu smo svi.