November 29, 20159 yr cvrlletu ne bih cestitao ni za zivu glavu. meni čestitke ne trebaju. zadovoljiće me pizza. I ona od prošle sezone... znači 2 komada
November 29, 20159 yr sta biva s h2h ligom kad se izbrise account? ozbiljan sam sedi u vrhu elitnog takmičenja i klasika, u overalu petocifren plasman... pa šta mi bijednici da radimo ako ćeš ti da brišeš nalog
November 29, 20159 yr procitao na twitteru Arsenal XI vs. Norwich: Cech; Bellerin, Koscielny, Mertesacker, Monreal; Flamini, Cazorla; Ramsey, Özil, Sanchez; Giroud. Isto sa twittera.
November 29, 20159 yr ma pusti, to Lempron nešto (kontra) džinksuje. biće hetrik Aleksisare, mmw. Edited November 29, 20159 yr by malkin
November 29, 20159 yr O jebote, dobiće crveni nakon što promaši penal svašta forum trpi... opšte je poznato da Aleksisu gol ili tri vise u vazduhu, statistika je neumoljiva. ko i KDB juče.
November 29, 20159 yr Ne mogu vise da se radujem ni kad mi Sanchez © asistira, opet ce ga ovaj nesretni Ozil nadmasiti :(
November 29, 20159 yr Cvrle kod nas ce mozda drama da bude, ako ga Svonsi zamrezi. Jos ako to bude Aju ihaaa :)