Lezilebovich Posted November 28, 2015 Posted November 28, 2015 KDB kapiten, tu su i ovonedeljne akvizicije Lukaku i Barkli ... Lepo ide, lepo :)
Прслин Posted November 28, 2015 Author Posted November 28, 2015 Ovde je zdravlje u pitanju... Извини, не могу више да се уздржим. Цео дан обилазим топик као сеоско гробље, али не могу више, не могу! Смејем се откад је Стерлинг асистирао Де Брујнеу. Престанем на тренутак, онда помислим "продао њих за Силву и -4", па опет кренем да се кикоћем. Страшно. Извини. Хихихихихи. Јеботе, како сам одвратан. Извини, молим те, стварно ћу да пробам да се искулирам, није у реду. Кекекекеке. Не вреди, баш нисам океј човек. Покушавам, борим се, али увек та моја грозна природа исплива на површину. Ево, сада ћу да прекинем. Хихихихих. Немам речи. Страшно сам безвезе. Нема ту помоћи. Одјављујем се са топика, идем да се згрчим негде у покушају да више не утрљавам со у ране на овако баналан и глуп начин, на страну пто тиме призивам хет трикове Ајуа и Кутиња. Извини још једном, потрудићу се да будем достојанственији убудуће. Поздрав!
cvrlle Posted November 29, 2015 Posted November 29, 2015 Ko je moj protivnik da mu cestitam pobedu? hvala
Behemoth Posted November 29, 2015 Posted November 29, 2015 hvala Sto se ti zahvaljujes, kad igras protiv mene? :D
San Epifanio Posted November 29, 2015 Posted November 29, 2015 Vec postaje tradicionalno, sta uradim u subotu, to mi je.
pantelia Posted November 29, 2015 Posted November 29, 2015 Ne vredi, samom sebi moram da priznam da ne znam da igram fantasy.
Moća Posted November 29, 2015 Posted November 29, 2015 Alexis out danas Znaci to je to cestitke mom protivniku a koji nije cvrlle jer cvrlletu ne bih cestitao ni za zivu glavu.
John Coltrane Posted November 29, 2015 Posted November 29, 2015 Cekam Kejna i Eriksena ko ozebo sunce i nista.
keljans Posted November 29, 2015 Posted November 29, 2015 Jebeni Azpi dobije u poslednjoj sekundi zuti....
Bogotac Posted November 29, 2015 Posted November 29, 2015 (edited) Jebeni Alexis,nikako da ga se oslobodim,srecom CS Vertongena Edited November 29, 2015 by Bogotac
Recommended Posts