Behemoth Posted November 28, 2015 Posted November 28, 2015 sanchez, pelle OUT - barkley, aguerro IN nadam se da ce nadoknaditi deficit od 4pts-a. Behemoth, vezi se, polecemo! SRECNO... Uh, izgleda ce De Bruyne da prevagne. Jbg nisam hteo njega umesto Sancheza da bi se sto manje poklopili, pa sam uzeo Ozila. Bice interesantno.
MancMellow Posted November 28, 2015 Posted November 28, 2015 Palace da 5 golova, a Cabaye uspe da ne upiše ni gol ni asistenciju...
pantelia Posted November 28, 2015 Posted November 28, 2015 Zanimljiv mec izmedje Tole'e i mene, trenutno imam prednost 4 poena i igraca vise. Ali nemam ni Vardija ni Mahreza, na njih odgovaram Giroudom. Sve bi bilo lakse da ga Barkli nije munuo u 96-om...
Behemoth Posted November 28, 2015 Posted November 28, 2015 Palace da 5 golova, a Cabaye uspe da ne upiše ni gol ni asistenciju... Jbno neverovatno.
ducca Posted November 28, 2015 Posted November 28, 2015 Ja ne znam kako da iskuliram ovaj fijasko, ne gleda mi se ni Utd jebo me fantazi da me jebo. Bukvalno mi svaka druga subota presedne.
Timmi Posted November 28, 2015 Posted November 28, 2015 (edited) sta biva s h2h ligom kad se izbrise account? ozbiljan sam Edited November 28, 2015 by Timmi
cvrlle Posted November 28, 2015 Posted November 28, 2015 sta biva s h2h ligom kad se izbrise account? ozbiljan sam I ja cu pa ce ostati paran broj
Pokojni Ruxin Posted November 28, 2015 Posted November 28, 2015 Šabani, ne radi se to tako...Protokol je: - pizdiš u sebi cele sezone i pitaš se što ti sve ovo treba u životu - gledaš da prelivanje nezadovoljstva na forum bude minimalno jer će i onako svi da pomisle da kukaš isključivo jer si nemač pojma - jedva dočekaš kraj sezone da se ratosiljaš bede i počneš najzad da uživaš u životu kao nikada pre - tokom duuugog leta zaboraviš sve ovo u kreneš u novu sezonu sa nikad većim entuzijazmom. To potraje oko 3 nedelje.
levi Posted November 28, 2015 Posted November 28, 2015 Opet završavam sa 10 igrača, u najboljem slučaju
Bogotac Posted November 28, 2015 Posted November 28, 2015 Dobar potez stavljanje trake Barkliju,ostavljanje Turea i Mate ne,kao i kupovina Marsijala,razmisljao sam se izmedju njega i Igala i zajebem se
Recommended Posts