Jump to content

Fantasy Premier League 2015/2016

Featured Replies

jbt Sedrik... treba neko da napiše 1 gde su, šta rade o svim tim predsezonskim masthev zvezdama.

Opet je na klupi, sto je bilo i za ocekivati. Sledecu nadam se igra, protiv Vile kod kuce.

A tim mi i je i dalje pun predsezonaca, pogotovo u odbrani. Konacno se resih Azplikuete :fantom:

Sent from my Nexus 4

• Author

Ne pitaj. I žutog Kutinjaru

Па, добро: пуковник ил' покојник, коцкарски и до краја. Риспект. Једино ми није јасно што си заменио двојицу играча који ће сигурно да играју двојицом играча који ће можда да играју у тренутку када у тиму имаш два играча који сигурно неће да играју. :unsure:

Али, ово су оне ситуације у којима ја могу само збуњено да трепћем док ти обиграваш око мене, а да ли ћеш ме маестрално нокаутирати или се саплести и пасти на главу на публику око ринга - то зависи само од тебе. Мени је довољно забавно што постоје обе опције истовремено и на неки блесав начин чак и навијам да испливаш из овога као Хрунди В. Бакши са журке - као победник. :lol:

jbt ducca poklonio si mu pobedu ko ja Mauciju...

Малкин има џинкса и за извоз. :fantom:

Па, добро: пуковник ил' покојник, коцкарски и до краја. Риспект. Једино ми није јасно што си заменио двојицу играча који ће сигурно да играју двојицом играча који ће можда да играју у тренутку када у тиму имаш два играча који сигурно неће да играју. :unsure:

Jbg, rezon mi je bio da nisam bio ubedjen u nečiji stoprocentno siguran CS danas pa mi bilo bzv da sutnem Roja koji ce mi trebati u narednim kolima, a imam Akea koji može da ga odmeni protiv Ville na strani. Pelea kažem rešio da sačuvam za Vilu i preskočim Kejna bar još 2 nedelje (uzeo delimično u obzir i dugo putovanje Totnama i malo vremena za oporavak). Ostalo mi da promešam sredinu. U principu mogao sam ništa da ne diram isti bi mi bio kurac, ali su me ova dvojica iz Citija sa očajnim nastupima u zadnjih nekoliko utakmica previše smorili, ne mogu više da ih gledam u timu iskreno (bilo pitanje u petak za Manuela da li će možda nekoga od njih odmoriti i reče nije isključeno pa mi ubacio buvu bzv). Opet bi i najava da Silva igra, trenira uveliko, sajt i twiter puni njegovih snimaka i intervjua, realno najbolji je igrač Citija i nisam ni slutio da će ga staviti na klupu posle serije očajnih igara celog tima. Kutinjo isto videh trenirao u petak, do nedelje će biti fit valjda, dosta polažem u njega. Jbg sve u svemu Pelegrini mi se po ko zna koji put posrao u život, zakleo bih se da će Silva odma da donese razliku :(  I hiljaditi put mi se rizik obija u glavu, prosto nisam taj tip jbg.

Gasim tv.

Kocka sa Silvom se nije isplatila. Pucanj u sopstvenu nogu. KDB het trik danas.

Prizvaces ga

Krecem sa -8 i boostovanim benchom protiv jednog od lidera broda.

Naravno, smrad daje gol kad sam ga prodao, a i protivniku je kapiten. Bitno da nije usla ona Kun+Kolarov kombinacija

Sent from my Nexus 4

Jedi bre govna

Sent from my Nexus 4

Ja na bensedinu

:isuse: Palas prodao CS protiv Njukasla, KDB cepa iako sam ga imao do ovog kola, Aguero smrdi, to je to

Aguera ce da izlome negde u 53' i to e to

Sent from my Nexus 4

Evo ga i Memento Mori, asist naravno za Barklija, Lukakua nema nigde. Sopcast pukao... Fuck this shit, odoh!

Sent from my Nexus 4

Pošto je liga bez briga a tim se raspada, možemo si priuštiti ratnu hirurgiju. Ujedno da odmah čestitam protivniku iako nisam loše počeo danas.

Untitled.jpg

Evo prizvaste Lukakua. :isuse: