November 28, 20159 yr sanchez, pelle OUT - barkley, aguerro IN nadam se da ce nadoknaditi deficit od 4pts-a. Behemoth, vezi se, polecemo! SRECNO...
November 28, 20159 yr Tek sad vidim da je danas deadline u 15h Možda bi neki sastav i procureo do tad...
November 28, 20159 yr Kakvo kolo sunce ti poljubim ako prebacim 30 bice fantasticno. Gde nestade onaj fajter koga svi znamo. Ovako, Praslin i Malkin da ti pozavide :D
November 28, 20159 yr Kocka sa Silvom se nije isplatila. Pucanj u sopstvenu nogu. KDB het trik danas.
November 28, 20159 yr Izgubio sam na psihološkom planu još u pripremi utakmice :P Kreten nisam hteo da uzmem Ozila da ga ne dupliramo, reko aj da se pobijemo sa različitim igračima. Šta reći...
November 28, 20159 yr @kradljivac tuđih draft pikova hehe a ovamo "ja ne bi dovodio Aguera, reko Pelegrino da neće startovati..." Edited November 28, 20159 yr by malkin
November 28, 20159 yr Nije pametno davati Kalaveri 8 poena prednosti,al' sta cu kad sam indijanac koji ima Roha...i jos nema zamenu za njega....Msm da sam jedini u sve tri lige koji drzi tandem Okford-Target na klupi
November 28, 20159 yr @kradljivac tuđih draft pikova hehe a ovamo "ja ne bi dovodio Aguera, reko Pelegrino da neće startovati..." Sta, i motja ga uzeo? FML Sad jos samo da se resim Sedrika, Klajna, Frensisa i Vestvuda, pa mogu da kazem da sam zadovoljan timom. A i Sancez+Bolasi bi mogli da ustupe mesto nekome uskoro. Sent from my Nexus 4 Edited November 28, 20159 yr by nbg4ever