malkin Posted November 23, 2015 Posted November 23, 2015 ducca i Prslin me održavaju u Premeru sad mogu malo mirnije duše da se upustim u prvo prslinovanje u karijeri.
Tolaa Posted November 24, 2015 Posted November 24, 2015 Cestitke, ducca. Iako nisi zasluzio makar zbog Mahreza na klupi.
Moća Posted November 24, 2015 Posted November 24, 2015 Pobedio sam nekako al nisam mrdnuo na gore ni za jedno mesto.
Прслин Posted November 24, 2015 Author Posted November 24, 2015 У три од четири х2х лиге које играм сам победио 57:55. :)
ducca Posted November 24, 2015 Posted November 24, 2015 Cestitke, ducca. Iako nisi zasluzio makar zbog Mahreza na klupi. Tnx. S obzirom da mi je jedina dilema bila Ayew ili Mahrez u 11, kanda sam ipak napravio pravi potez, presudan za ishod
Gylfi Posted November 24, 2015 Posted November 24, 2015 Dali asistenciju Jonesu dok im na fpl statusu i dalje stoji: Important informationAssists are not given for significantly deflected passes.
San Epifanio Posted November 24, 2015 Posted November 24, 2015 (edited) Pobedih, ni sam ne znam kako. Gorgonzolama je ostao Barkli na klupi, sto je i odlucilo ishod. Pobedio sam nekako al nisam mrdnuo na gore ni za jedno mesto. Valjda ces se mrdnuti posle sledeceg kola, al` ka zoni ispadanja. :D Edited November 24, 2015 by San Epifanio
Lezilebovich Posted November 26, 2015 Posted November 26, 2015 (edited) Što ovoliko prodaju Pellea, pauzira samo jednu tekmu ili ja nešto pogrešno gledam ? Da bi kupili Lukakaru ? Edited November 26, 2015 by Lezilebovich
nbg4ever Posted November 26, 2015 Posted November 26, 2015 Teo ja da uzmem Kuna, ali Pelegrini rekao da mozda nece startovati za vikend, tako da... Sent from my Nexus 4
Прслин Posted November 28, 2015 Author Posted November 28, 2015 Дуццо, видим да си отишао у -4. Да сам на твом месту узео бих Иглоа и Колмана уместо Пелеа и Рохоа или, храбрије и са већом потенцијалном наградом, Фирмиња и Кејна уместо Санчеза и Пелеа. Како год било, те две измене ће учинити коло интересантнијим јер нам се без њих тимови врло мало разликују. Предност и поред тих сличности и -4 дајем теби јер сам претходних пар кола сваки пут када се резултат ломио имао среће и добијао неким минималним разликама, а то не може довијека. У сваком случају, срећно данас!
ducca Posted November 28, 2015 Posted November 28, 2015 Čekam te cele nedelje da se oglasiš (ili bar praslinuješ :( ). Kapiram da si posegao za Lukakuom umesto Pelea ali otkriću ti da sam Pelea zadržao zbog Ville kući sledeće nedelje (mada su mi se takve kombinacije uvek obijale o glavu), te da sam poradio na tome da malo promešam karte, stvarno su nam timovi bili previše slični :P U prilog kakvom jinxu pretpostavljam da će me odbrana danas sahraniti, o golmanu da ne pričam. Za početak. Nadam se i da me je gej pobeda protiv Tole sačekala ove nedelje u LŠ te da sam i taj deo odužio. Srećno, i samo da ne bude manje od 4 razlike, to bi me dotuklo :D
Moća Posted November 28, 2015 Posted November 28, 2015 Kakvo kolo sunce ti poljubim ako prebacim 30 bice fantasticno.
Recommended Posts