Прслин Posted November 21, 2015 Author Posted November 21, 2015 Пелегрини после Мангале гледа у празно као ја после Казорле.
Zoidberg Posted November 21, 2015 Posted November 21, 2015 Ja se razmišljam dve nedelje da kupim Kutinja namesto povređenog Paje i na kraju hoću/neću, pa na kraju sačekam da Kuta završi derbi sa Sitijem, pa posle toga. Cena mu za to vreme izdivlja za 0,2 (valjda), Pajeu padne za 0,3, a ja se ipak jutros odlučim za Kabaja kako ne bi Paja otišao po kupovnih 7,5. Ali eto, ne znam šta me natera nervoza kad sam video kako grabi poene protiv Sitija i ishitreno ga kupim na poluvremenu utakmice. Ako je završio makar na kolo/dva, ispao sam poveći magarac. Za duži oporavak ne smem ni da razmišljam.
Zoidberg Posted November 21, 2015 Posted November 21, 2015 Al da ne bude da nemam i lepih vesti. Još jedna pobeda u nizu u našoj voljenoj beton ligi, nakon oduzete pobede nad Beowlom za zelenim stolom. U ovom kolu je pao moćni Limanac Utd. Trenutno sa bonusima vodim 59:41, a neće mu ništa pomoći Cabaye u ponedeljak, jer ga i ja imam uz Rose-a pride. :)
Прслин Posted November 21, 2015 Author Posted November 21, 2015 Стигли бонуси. :) Озил 3 на правди Бога, Шкртел скинуо један Агуеру, Варди узео један, а мучни Коста га опет издувао. Сутра грађанин Кејн брани вођство од 5 против Ериксена и О'Шеја.
San Epifanio Posted November 21, 2015 Posted November 21, 2015 Pa po kojoj logici Kosta ne dobi ni jedan jedini bonus poen
Прслин Posted November 21, 2015 Author Posted November 21, 2015 Никада не добија зато што на утакмици пипне лопту онолико пута колико голова да.
Gylfi Posted November 21, 2015 Posted November 21, 2015 Aj što nema asistencije za Deulofeua, ali što ni na BPL sajtu kao i na onim koji se kreiraju Optom ne postoji zabeležen šut pre prvog gola. Zašto mi ovo igramo uopšte?! Još nisam preboleo Austinovu "asistenciju".
Gylfi Posted November 21, 2015 Posted November 21, 2015 O, izbacili su zvanično saopštenje. Bravo Opta Important informationNo assist was given to Deulofeu for Everton's first goal as Opta determined he was trying to pass to Kone rather than shoot. Assists are not given for significantly deflected passes.Last updated: 21 Nov 20:42
Прслин Posted November 21, 2015 Author Posted November 21, 2015 Aj što nema asistencije za Deulofeua, ali što ni na BPL sajtu kao i na onim koji se kreiraju Optom ne postoji zabeležen šut pre prvog gola. Zašto mi ovo igramo uopšte?! Јао, видео касете... Откад то нисам гледао
Gylfi Posted November 21, 2015 Posted November 21, 2015 (edited) Nema, Opta je okrugla pa kako koga zapadne. Ova je recimo smešna asistencija a skroblovala se. https://www.youtube.com/watch?v=TdLVVXjIBio Pardon za VHS, to je bilo zicer da neće skloniti s YT-a. Edited November 21, 2015 by Gylfi Pleasure
John Coltrane Posted November 22, 2015 Posted November 22, 2015 Kakve sam 3 kupovine napravio- Ozil, Eriksen, Kejn, ali me je izbor © unistio (jebeni KDB). I naravno protivnik u h2h ima Tobija + Kejn © Ni 70 bodova mi nece biti dovoljno.
levi Posted November 22, 2015 Posted November 22, 2015 Kane za promenu na vrhu c-shipa Derbi je opravdao očekivanja, mnogo golova, kontroverze, nepriznati poeni, preokret S obzirom koliko sam se raspao pre reprezentativne pauze, kako promašujem kapitene i da sam zaboravio šta znači klin šit, ovih skoro 70 pts deluje neverovatno
Recommended Posts