November 21, 20159 yr Ja bih najradije traku stavio Stekelenburgu ili Dannu posto igraju kuci protiv Stokea, odnosno Sunderlanda, ali nesto mi glupo da mi odbrambeni bude kapiten, pa cu junacki izginuti sa Kaneova© 2 poena.
November 21, 20159 yr Dzons igra, to je to. Kolo obecava Sent from my iPhone using Tapatalk Edited November 21, 20159 yr by John Coltrane
November 21, 20159 yr I kako sad covek da bude pametan? Da prodas Paju sad i dovedes nekog ko se moze skrljati u repki ili da cekas kraj pauze i onda ga prodas po nizoj ceni? . Dovedi nekoga ko nije pozvan u repku...tipa Depaya
November 21, 20159 yr Da li Rojo teoretski može da dobije CS ako je ušao u 25. minutu?Resices sve dileme vec do kraja poluvremena
November 21, 20159 yr Moze li mala pomoc prijatelja, da mi neko proveri ko je Gorgonzolama kapiten i da li im je dupliran Mancesterov CS?
November 21, 20159 yr Moze li mala pomoc prijatelja, da mi neko proveri ko je Gorgonzolama kapiten i da li im je dupliran Mancesterov CS? Kapitan Lukakara, ima DDG i Smolinga