Jump to content
IGNORED

Fantasy Premier League 2015/2016

Recommended Posts

Posted

Како непотпун?

obrni prvu stranu, No Totti No Party za koga sam pitao čak nije ni izlistan.

Liga 1, po spisku sa dna strane, ima 16 članova dok nas je danas, u stvarnosti, u toj istoj ligi čak 22 !!! :thumbup:

da me ne shvatiš pogrešno, ne gunđam na "lošu" organizovanost ili na to što "neko" nije odradio spisak.

samo konstatujem da često dolazim u situaciju da nemam pojma protiv koga igram. a pobeđujem u zadnje vreme pa bi da prozivam malko dok još traje :whistle:

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Прслин

362

• malkin

302

• ducca

259

• Pokojni Ruxin

192

Posted

obrni prvu stranu, No Totti No Party za koga sam pitao čak nije ni izlistan.

Liga 1, po spisku sa dna strane, ima 16 članova dok nas je danas, u stvarnosti, u toj istoj ligi čak 22 !!! :thumbup:

da me ne shvatiš pogrešno, ne gunđam na "lošu" organizovanost ili na to što "neko" nije odradio spisak.

samo konstatujem da često dolazim u situaciju da nemam pojma protiv koga igram. a pobeđujem u zadnje vreme pa bi da prozivam malko dok još traje :whistle:

У прве две лиге су сви лепо набројани, надам се. :unsure: Понеко је касније мењао име тиму, ту може нека забуна да наступи.

Лига 1 је у том тренутку имала толико чланова јер је била у формирању. Ја ћу да те замолим да, кад си се већ јавио (види се да си млађи човек и да ниси био у војсци ;)) ти преузмеш на себе прављење релевантног списка бетонлигаша. Биће нам потребан и за овогодишњи куп и за лиге кој ће се играти следеће године. Хвала! :)

Posted

У прве две лиге су сви лепо набројани, надам се. :unsure: Понеко је касније мењао име тиму, ту може нека забуна да наступи.

Лига 1 је у том тренутку имала толико чланова јер је била у формирању. Ја ћу да те замолим да, кад си се већ јавио (види се да си млађи човек и да ниси био у војсци ;)) ти преузмеш на себе прављење релевантног списка бетонлигаша. Биће нам потребан и за овогодишњи куп и за лиге кој ће се играти следеће године. Хвала! :)

Pančevo - Batajnica - Topčider

a spisak ću gledati da sačinim pre nego što stigne marenda sutra.

:ss1:

Posted

na -4 sam a ima jos 12 dana do narednog kola  :isuse:

Posted

I kako sad covek da bude pametan? Da prodas Paju sad i dovedes nekog ko se moze skrljati u repki ili da cekas kraj pauze i onda ga prodas po nizoj ceni?

Zivooooteeee lutalicoooo.

Posted

Dovedi nekoga ko nije pozvan u repku...tipa Depaya :sleep:

Posted

Nosim se mišlju da izvestan poraz u sledećem kolu iskoristim da se makar utegnem za nastavak

Odbrana čeka na temeljnu rekonstrukciju nedeljama, i sad kad je dogorelo da ne mogu da sastavim prvih 11, Paja ode preko reda :isuse:

Posted

nisam uspeo da kompletiram spisak za Ligu 1

ako sam sve dobro ispratio, u igri bi trebalo da su jos mvp, Bogotac, Zigara i Azdaja. al imam jos tri nepoznata kluba :mellow::huh:

sekretarovi slepci   ->  sekretar
Prolup  ->  Prolup
No Totti no party ->  crtamOrasi
FT Milan  ->  Milan037
pustinjske lisice ->  ???
Poljanche City  ->  Svarog
Surdilovic Ltd  ->  SNARC
The Beatles  ->  Spelinea
The Hairdryers   ->   Giggsy
FC Ronin  ->  John Coltrane
Lugomir   ->  ???
sok od zove  ->  Kanzas siti zez
Morževi Junajted  ->  Zoidberg
FCUnitedOfMadchester  ->  MancMellow
Psychocandy  ->  Nevernik
Boca Juniors  -> ??? 
Beşiktaş Thistle  ->  beowl
djubretari  ->  sabahudin
Mean Machine  ->  Remi
Limanac UTD  ->  keljans
Sumadijski Nistaci  ->  поручник Васић
Eldorado  ->  dzigibau

Posted (edited)

jedna dopuna: nasao sam tim "plavo beli sokolovi" koji vodi mvp, ali koji je prijavljen samo za klasik a ne i za h2h iako je na originalnom spisku.

sto onda, valjda, znaci da samo treba da se Bogotoac, Zigara i Azdaja jave koji od "slobodnih" klubova je ciji.

valjda.

Edited by Svarog
Posted (edited)

Kako se ovo bese igra?

:(

Edited by Calavera