Jump to content

Fantasy Premier League 2015/2016

Featured Replies

:moca:

Taj spisak je nrpotpun. Bio i ostao.

:(

edit :isuse:

A što ne stavite nikove ili nešto slično u profil, tako je mnogo jednostavnije nego da se ovde jurimo po spiskovima

Edited by levi

Zato što su neki od nas ovde renomirani fentezi igrači godinama unazad i učestvuju u više liga.

Ko je renomiran, nek se sam javi, neću mu ništa

Nasumičnim pregledom na uzorku od nekoliko, nisam našao nikog ko igra duže mene <_<

• Author

Taj spisak je nrpotpun. Bio i ostao.

:(

Како непотпун?

Ko je renomiran, nek se sam javi, neću mu ništa

Nasumičnim pregledom na uzorku od nekoliko, nisam našao nikog ko igra duže mene <_<

Nemam pojma, ja sigurno nisam, ja sam duduk za ove igre  :fantom:

Evo sad gledam, osim mene sa najdužim stažom <_<  timmi je najeminentniji, malkin i lezilebović igraju najviše liga.. svi koriste ppp nikove. Nema izgovora

Edited by levi

• Author

Врло је дискутабилан тај најдужи стаж. :sleep:

Пре неколико година су укинули ранији начин логовања и тражили су да се пређе на логовање са мејлова. Неки ветерани су "везали" старе налоге за нове, а неки нису. Ја нисам, али сам зато пре тих пет-шест година већ увелико имао три различита тима у разним лигама. Временом сам те тимове разделио разним менаџерима који нису имали стрпљења да се региструју уобичајеним путем. Неки од њих су ме након тога чак и одрали у међусобним сусретима, звери незахвалне. :mad:

Врло је дискутабилан тај најдужи стаж. :sleep:

Пре неколико година су укинули ранији начин логовања и тражили су да се пређе на логовање са мејлова. Неки ветерани су "везали" старе налоге за нове, а неки нису. Ја нисам, али сам зато пре тих пет-шест година већ увелико имао три различита тима у разним лигама. Временом сам те тимове разделио разним менаџерима који нису имали стрпљења да се региструју уобичајеним путем. Неки од њих су ме након тога чак и одрали у међусобним сусретима, звери незахвалне. :mad:

Sve je diskutabilno osim da je Timmi najeminentniji fantazist posto sam letimicnim pregledom ustanovio da si se upravo TI prijatelju samoubio  osudivsi se na teske muke ucescem u najvecem broju liga.

edit: takodje letimican pogled na tabelu (premera  :nobles: ) dokazuje da se ne zivi od stare slave  -_- ...gotovo je,nakon ovoga se strmoglavljujem ka dnu sigurno

Uzgred cestitke na pobedi u nasoj ligi  :)

ne biste takve gluposti pisali da vidite kako se raspadam. najeminentniji :isuse:

ne biste takve gluposti pisali da vidite kako se raspadam. najeminentniji :isuse:

Ma sigurno™, raspadas se u top 50k <_< Za to vreme ja propadam sve dublje i dublje, za par nedelja me rutinski prestizu i ovi sto su poceli da igraju od 5. kola...

• Author

Тимију друго мест распад. :o

Uzgred cestitke na pobedi u nasoj ligi  :)

:sleep: