levi Posted November 9, 2015 Posted November 9, 2015 (edited) edit A što ne stavite nikove ili nešto slično u profil, tako je mnogo jednostavnije nego da se ovde jurimo po spiskovima Edited November 9, 2015 by levi
goofs Posted November 9, 2015 Posted November 9, 2015 Zato što su neki od nas ovde renomirani fentezi igrači godinama unazad i učestvuju u više liga.
levi Posted November 9, 2015 Posted November 9, 2015 Ko je renomiran, nek se sam javi, neću mu ništa Nasumičnim pregledom na uzorku od nekoliko, nisam našao nikog ko igra duže mene <_<
Прслин Posted November 9, 2015 Author Posted November 9, 2015 Taj spisak je nrpotpun. Bio i ostao. :( Како непотпун?
goofs Posted November 9, 2015 Posted November 9, 2015 Ko je renomiran, nek se sam javi, neću mu ništa Nasumičnim pregledom na uzorku od nekoliko, nisam našao nikog ko igra duže mene <_< Nemam pojma, ja sigurno nisam, ja sam duduk za ove igre
levi Posted November 9, 2015 Posted November 9, 2015 (edited) Evo sad gledam, osim mene sa najdužim stažom <_< timmi je najeminentniji, malkin i lezilebović igraju najviše liga.. svi koriste ppp nikove. Nema izgovora Edited November 9, 2015 by levi
Прслин Posted November 9, 2015 Author Posted November 9, 2015 Врло је дискутабилан тај најдужи стаж. Пре неколико година су укинули ранији начин логовања и тражили су да се пређе на логовање са мејлова. Неки ветерани су "везали" старе налоге за нове, а неки нису. Ја нисам, али сам зато пре тих пет-шест година већ увелико имао три различита тима у разним лигама. Временом сам те тимове разделио разним менаџерима који нису имали стрпљења да се региструју уобичајеним путем. Неки од њих су ме након тога чак и одрали у међусобним сусретима, звери незахвалне.
ubibobi Posted November 9, 2015 Posted November 9, 2015 Врло је дискутабилан тај најдужи стаж. Пре неколико година су укинули ранији начин логовања и тражили су да се пређе на логовање са мејлова. Неки ветерани су "везали" старе налоге за нове, а неки нису. Ја нисам, али сам зато пре тих пет-шест година већ увелико имао три различита тима у разним лигама. Временом сам те тимове разделио разним менаџерима који нису имали стрпљења да се региструју уобичајеним путем. Неки од њих су ме након тога чак и одрали у међусобним сусретима, звери незахвалне. Sve je diskutabilno osim da je Timmi najeminentniji fantazist posto sam letimicnim pregledom ustanovio da si se upravo TI prijatelju samoubio osudivsi se na teske muke ucescem u najvecem broju liga. edit: takodje letimican pogled na tabelu (premera ) dokazuje da se ne zivi od stare slave -_- ...gotovo je,nakon ovoga se strmoglavljujem ka dnu sigurno
Timmi Posted November 9, 2015 Posted November 9, 2015 ne biste takve gluposti pisali da vidite kako se raspadam. najeminentniji
cvrlle Posted November 9, 2015 Posted November 9, 2015 ne biste takve gluposti pisali da vidite kako se raspadam. najeminentniji
Calavera Posted November 9, 2015 Posted November 9, 2015 Ma sigurno™, raspadas se u top 50k <_< Za to vreme ja propadam sve dublje i dublje, za par nedelja me rutinski prestizu i ovi sto su poceli da igraju od 5. kola...
Прслин Posted November 9, 2015 Author Posted November 9, 2015 Тимију друго мест распад. :o Uzgred cestitke na pobedi u nasoj ligi :)
Recommended Posts