Прслин Posted November 8, 2015 Author Posted November 8, 2015 Пантелија, стизање ове предности - не верујем да имаш и теоретске шансе - би било најлуђи преокрет икад. Батланд и бонуси заковали ствар. :)
goofs Posted November 8, 2015 Posted November 8, 2015 Kakav titanski sudar sa Ruxinom, u tesnom egalu smo, on ceka klin-shit Spursa (Aldervild), ja bilo kakav ucinak Sanceza. Ocekujem 7:7 uz 0 golova Sanceza i crveni karton, nakon cega nam se obojici pise 1 poraz.
San Epifanio Posted November 8, 2015 Posted November 8, 2015 A na klupi Batlend, Bolasi i Basong. Dusa me boli.
pantelia Posted November 8, 2015 Posted November 8, 2015 Грађанин Кејн! Srecom, inace ko zna sta bi bilo :D
San Epifanio Posted November 8, 2015 Posted November 8, 2015 Sane, cestitke! zasluzena pobeda Hvala, ovi tvoji redom podbacili, tako da ce ti se to vratiti u narednim kolima. Srecno.
cvrlle Posted November 8, 2015 Posted November 8, 2015 moji redovno podbacuju. svako kolo! i nikako da mi se vrati ipak je to do mene. ja sam budala. sto ne umanjuje tvoju pobedu. imao si solidno kolo u ovom uzasu od premierligaskog vikenda i soni zamalo u nedelji za nama.
Aleksandar88 Posted November 8, 2015 Posted November 8, 2015 Poruka za nbg-a https://www.youtube.com/watch?v=bbfy05y5Ukw
John Coltrane Posted November 8, 2015 Posted November 8, 2015 Kod mene Alexis leti, Ozil in (vec vidim kako se buljavi povredjuje dok cileanac doji "mamuze") Ja sam najveci govnar koji sebe unistava iz kola u kolo. Jebo me Alexis u dupe i ona svapska pickica od KDB.
Recommended Posts