November 8, 20159 yr Author Пантелија, стизање ове предности - не верујем да имаш и теоретске шансе - би било најлуђи преокрет икад. Батланд и бонуси заковали ствар. :)
November 8, 20159 yr Kakav titanski sudar sa Ruxinom, u tesnom egalu smo, on ceka klin-shit Spursa (Aldervild), ja bilo kakav ucinak Sanceza. Ocekujem 7:7 uz 0 golova Sanceza i crveni karton, nakon cega nam se obojici pise 1 poraz.
November 8, 20159 yr Sane, cestitke! zasluzena pobeda Hvala, ovi tvoji redom podbacili, tako da ce ti se to vratiti u narednim kolima. Srecno.
November 8, 20159 yr moji redovno podbacuju. svako kolo! i nikako da mi se vrati ipak je to do mene. ja sam budala. sto ne umanjuje tvoju pobedu. imao si solidno kolo u ovom uzasu od premierligaskog vikenda i soni zamalo u nedelji za nama.
November 8, 20159 yr Kod mene Alexis leti, Ozil in (vec vidim kako se buljavi povredjuje dok cileanac doji "mamuze") Ja sam najveci govnar koji sebe unistava iz kola u kolo. Jebo me Alexis u dupe i ona svapska pickica od KDB.