Zoidberg Posted November 7, 2015 Posted November 7, 2015 Da, sad ćemo videti da li će čak i Stoke uspeti da odvale bodove Čelziju, tj. da li će Butland sačuvati gol. U oba slučaja, tvoj DeBruyne će rešiti, pošto je ostatak veoma sličan: Sančez na Sančeza, Kompani na Sanju i Belerin na Čeha. Bolja situacija po mene je da Butland nekako primi gol, pa da Bruyne mora juriti 15ak poena. U suprotnom, juriće oko 11-12. Mada, ne menja mnogo stvari, gol i bonus od poen-dva ti donese pobedu, a nikakav učinak ili neka mršava asistencija meni.
Zoidberg Posted November 7, 2015 Posted November 7, 2015 (edited) Овај... Белерин је повређен. Au jest, Monreal umesto Belerina. Pomešao ih, znam da je neko od tih odbrambenih Arsenaljanja. :) Inače, preinačujem ono za Butlanda. Ako ostane ovako, čovek dobija i 3 bonusa, pa Ronin smanjuje na virtuelnih 6 razlike pre DeBrujnea ©. :D Edit: Ipak sam glup. Ništa mi ne ide od ruke večeras. Imam u šteku 4 bonusa od Ayozea i Lukaku koji treba da se dodaju, pa bi sa podivljalim Batlendom imao 10 poena prednosti. Edited November 7, 2015 by Zoidberg
ducca Posted November 7, 2015 Posted November 7, 2015 (edited) E bas je morao Butland da ima CS protiv jebenog Chelsija. I 3 bonusa Pokupi covek 10 bodova i od gotovog dodjoh na ivicu poraza. E jebem ti i subotu i fantazi. Edited November 7, 2015 by ducca
nick1986 Posted November 7, 2015 Posted November 7, 2015 Ako dobro racunam Sancez kapiten juri 4 boda minusa protiv argentininih Sanceza i Sterlinga. KDB i Kolarov su nam isti
ducca Posted November 7, 2015 Posted November 7, 2015 I ja bih rekao. Jbg da je Chelsea ucackao danas bilo bi 10+ i fakticki gotova stvar, tako da mi se sadasnje sanse ni malo ne dopadaju :(
malkin Posted November 7, 2015 Posted November 7, 2015 u Premeru je došlo do jasnog raslojavanja na Eloje sa 20+ poena i nas Morloke sa do 13. strašnih ćemo se stvari nagledati u podzemlju do maja.
nick1986 Posted November 7, 2015 Posted November 7, 2015 Mene ukanalio sautempton sa odlukom da Soares ne igra... inace tu bi bilo laganih 6 bodova.
John Coltrane Posted November 7, 2015 Posted November 7, 2015 E bas je morao Butland da ima CS protiv jebenog Chelsija. I 3 bonusa Pokupi covek 10 bodova i od gotovog dodjoh na ivicu poraza. E jebem ti i subotu i fantazi. A i proslo kolo mi doneo 11 bodova, Batlendu stavljam traku sledece kolo.
Behemoth Posted November 7, 2015 Posted November 7, 2015 (edited) a toliko nam se preklapaju ekipe, računao sam da bi tostruki kapetan mogao donijeti pobjedu...Pa da, video sam da se poklapamo, cak sam u poslednjem trenutku promenio odluku i ubacio Roja umesto Bertranda ka transfer, onda bi skroz bili preklopljeni maltene. U svakom slucaju cestitam ti. Edited November 7, 2015 by Behemoth
Moća Posted November 7, 2015 Posted November 7, 2015 (edited) Batlend na klupi, Mata na klupi pa da cestitam protivniku. Edited November 7, 2015 by Moća
malkin Posted November 7, 2015 Posted November 7, 2015 (edited) ali kakav vrhunski kripl fajt: Tolaa 15, ja 10 greota i nepravda što će bar jedno da uzme više od 0 poena. Edited November 7, 2015 by malkin
Recommended Posts