Jump to content
IGNORED

Fantasy Premier League 2015/2016

Recommended Posts

Posted

Da, sad ćemo videti da li će čak i Stoke uspeti da odvale bodove Čelziju, tj. da li će Butland sačuvati gol. U oba slučaja, tvoj DeBruyne će rešiti, pošto je ostatak veoma sličan: Sančez na Sančeza, Kompani na Sanju i Belerin na Čeha. Bolja situacija po mene je da Butland nekako primi gol, pa da Bruyne mora juriti 15ak poena. U suprotnom, juriće oko 11-12.

Mada, ne menja mnogo stvari, gol i bonus od poen-dva ti donese pobedu, a nikakav učinak ili neka mršava asistencija meni.

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Прслин

362

• malkin

302

• ducca

259

• Pokojni Ruxin

192

Posted

Овај... Белерин је повређен. :unsure:

Posted

beton ljig

Posted (edited)

Au jest, Monreal umesto Belerina. Pomešao ih, znam da je neko od tih odbrambenih Arsenaljanja. :)

Inače, preinačujem ono za Butlanda. Ako ostane ovako, čovek dobija i 3 bonusa, pa Ronin smanjuje na virtuelnih 6 razlike pre DeBrujnea ©. :D

Edit: Ipak sam glup. Ništa mi ne ide od ruke večeras. Imam u šteku 4 bonusa od Ayozea i Lukaku koji treba da se dodaju, pa bi sa podivljalim Batlendom imao 10 poena prednosti.

Edited by Zoidberg
Posted (edited)

E bas je morao Butland da ima CS protiv jebenog Chelsija. I 3 bonusa :lol:  Pokupi covek 10 bodova i od gotovog dodjoh na ivicu poraza. E jebem ti i subotu i fantazi.

Edited by ducca
Posted

Ako dobro racunam Sancez kapiten juri 4 boda minusa protiv argentininih Sanceza i Sterlinga. KDB i Kolarov su nam isti

Posted

I ja bih rekao. Jbg da je Chelsea ucackao danas bilo bi 10+ i fakticki gotova stvar, tako da mi se sadasnje sanse ni malo ne dopadaju :(

Posted

u Premeru je došlo do jasnog raslojavanja na Eloje sa 20+ poena i nas Morloke sa do 13. strašnih ćemo se stvari nagledati u podzemlju do maja.

Posted

Mene ukanalio sautempton sa odlukom da Soares ne igra... inace tu bi bilo laganih 6 bodova.

Posted

E bas je morao Butland da ima CS protiv jebenog Chelsija. I 3 bonusa :lol:  Pokupi covek 10 bodova i od gotovog dodjoh na ivicu poraza. E jebem ti i subotu i fantazi.

A i proslo kolo mi doneo 11 bodova, Batlendu stavljam traku sledece kolo.

Posted (edited)

a toliko nam se preklapaju ekipe, računao sam da bi tostruki kapetan mogao donijeti pobjedu...

Pa da, video sam da se poklapamo, cak sam u poslednjem trenutku promenio odluku i ubacio Roja umesto Bertranda ka transfer, onda bi skroz bili preklopljeni maltene.

U svakom slucaju cestitam ti.

Edited by Behemoth
Posted (edited)

Batlend na klupi, Mata na klupi pa da cestitam protivniku.

Edited by Moća
Posted (edited)

ali kakav vrhunski kripl fajt: Tolaa 15, ja 10 :lol:

greota i nepravda što će bar jedno da uzme više od 0 poena.

Edited by malkin