Behemoth Posted November 7, 2015 Posted November 7, 2015 Opa moj protivnik triplirao Vardija. Sent using Tapatalk
malkin Posted November 7, 2015 Posted November 7, 2015 oho Lempron i Timmi udarili olautatak jedan protiv drugog. ozbiljan duel na čelu tabele.
San Epifanio Posted November 7, 2015 Posted November 7, 2015 Pa zar danas kad miruju mreze sirom ostrva
Dziber Posted November 7, 2015 Posted November 7, 2015 Ma kakav vardy... tamo ako ne padne gol u prvih 15min, to je 0.0, 0.1. Nije uotfod bomut
pantelia Posted November 7, 2015 Posted November 7, 2015 (edited) Ode 8 bodova u roku od 8 sekundi :( edit zapravo 10 bodova, Pele konju Edited November 7, 2015 by pantelia
Muwan Posted November 7, 2015 Posted November 7, 2015 Nema mi druge nego da za dve nedelje prodam Martiala. Dječarac evidentno zna lopte i koristan je ali u formaciji koju forsira onaj gaudarski kreten daće gol svake prestupne godine.
Прслин Posted November 7, 2015 Author Posted November 7, 2015 Ode 8 bodova u roku od 8 sekundi :( edit zapravo 10 bodova, Pele konju Очас се то окрене: Пеле га да, један од мојих у одбрани га прими и прешао си у вођство. :( Мрзим када чекам клин шитове.
Lezilebovich Posted November 7, 2015 Posted November 7, 2015 (edited) imam manea i pellea, a ono tadić šuta penal. verovatno je tako bilo i ranije, nisam pratio, ali me nervira :( bitno je da ova dvojica imaju po žuti edit: jebote, do 30 neću dobaciti :( Edited November 7, 2015 by Lezilebovich
Lezilebovich Posted November 7, 2015 Posted November 7, 2015 i baš je morao hereru da ubacuje u 82. minutu
Zis Posted November 7, 2015 Posted November 7, 2015 Opa moj protivnik triplirao Vardija. Sent using Tapatalk a toliko nam se preklapaju ekipe, računao sam da bi tostruki kapetan mogao donijeti pobjedu...
Прслин Posted November 7, 2015 Author Posted November 7, 2015 Делује да имам велику предност, али ме искуство научило да се не радујем безвезе и да не упоређујем бабе и жабе, већ само играче који су већ одиграли и подбацили. У том параметру си још у игри: и теби и мени су четири играча добила 2 или мање. Пошто имаш и једног више сутра, свашта може да буде. Да ниси тако маестрално фулао са капитеном било би далеко неизвесније.
John Coltrane Posted November 7, 2015 Posted November 7, 2015 Ostaje mi da se uzdam u bolji izbor © posto nam je vezni red preslikan: Alexis, Marez, Paje, njemu Ajev meni KDB.
Recommended Posts