Jump to content
IGNORED

Fantasy Premier League 2015/2016

Recommended Posts

Posted

Kome staviti traku u ovom kolu?

Sancezu, Boniju ili nekome iz Lestera?

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Прслин

362

• malkin

302

• ducca

259

• Pokojni Ruxin

192

Posted

Kod mene Alexis leti, Ozil in (vec vidim kako se buljavi povredjuje dok cileanac doji "mamuze")

Posted

Ja cu imati strpljenja za njega jos ovo kolo, a onda se rastajemo, i nikad ga necu vratiti u tim vise, makar isporucivao po 3 komada u svakom kolu.

Posted

onda mislim da je pravo vreme da se sa trakom oprostis od gospodina aleksisa  :whistle:

Posted

Cvrle, ziv li si? Nesto si se ucutao. Spremas li neke bombe prelaznog roka za sutra?

Posted

Udjoh u minus,mora se poceti sa radikalnim promenama

Posted

Cvrle, ziv li si? Nesto si se ucutao. Spremas li neke bombe prelaznog roka za sutra?

jok ja. stari sam ti ja tradicionalista i konzervativac. pala je jedna simbolicna izmena

Posted

I ja sam odustao od odlaska u minus. Blagi si favorit.

Posted (edited)

Ух, данас са Пантелијом уобичајено клање ножевима под бушним шатором, уз уобичајени програм који подразумева да дигнем руке у знак победе две секунда пре краја меча у коме водим 12 поена, а онда његов играч асистира његовом играчу и да гол мом голману за потпуни преокрет. Ово сам ублажио шта се редовно дешава пошто истину не би поднели, превише је драматична. :( Овде ни џинксовање не помаже, лудило је јаче и од њега. Према томе...

Пантелија, срећно у новом издању WTF дербија. Нека победе лудачки преокрети и забава, а бодове ћемо и ти и ја грајндовати неки други пут. :thumbsup:

Edited by Прслин
Posted

Пантелија, срећно у новом издању WTF дербија. Нека победе лудачки преокрети и забава, а бодове ћемо и ти и ја грајндовати неки други пут. :thumbsup:

+1. Gledajući uporedo timove, očekivalo bi se 30 razlike za štovanog protivnika, ali verovatno će proraditi neko od koga se to uopšte ne očekuje (Pape Souare?) pa se nadam neizvesnosti do samog kraja.

Posted

Cvrle drugarski pruza sansu protivniku, ostavljajuci Vajnalduma na klupi. Za svaki respekt :thumbsup:

Posted (edited)

Ko su Morzevi?

Dr Zoidberg, pa kako njega ne znas, to je nas saborac iz Broda u misiji razvoja ove nase prelepe igre i osvajanja novih trzista. Boze, jos jedno dosadno kolo. Edited by San Epifanio
Posted

Hino ne startuje? :cry: Pa ok, i ne treba mu vise od 5-10 min.za gol sekti

Posted (edited)

trupli

Edited by Dziber