Jump to content
IGNORED

Fantasy Premier League 2015/2016

Recommended Posts

Posted (edited)

A mogao sam se zakunuti da je moje konceputalno biranje kapitena u draftu prejebalo marinu abramovic :(

A i nije fer da samo gejmeri mogu da kažu polovicama da je sve to u stvari kulturno uzdizanje poput odlaska u pozorište, a nas fantaziste ko jebe :fantom:

Edited by Ruxin
  • Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Прслин

362

• malkin

302

• ducca

259

• Pokojni Ruxin

192

Posted

Fantasy nije umetnost per se ali zato u sebi sadrži elemente vrhunske umetnosti kao što je ostavljanje 15 poena na klupi, prodaja Aguera dan pre nego što ovaj postigne 5 komada, kupovina Murraya i odustajanje od Konea dan pre nego što Kone zalila hattrick, stavljanje trake na igrače koji po 10 kola uzastopno ne prelaze 2p, vera u Martiala itd.

Meanwhile u betonu, imam 4p prednosti u odnosu na Morževe i večeras za mene nastupa Lloris a za njih Rose. Deluje da imam dobru situaciju osim ako Rose ostane van protokola jer ga u tom slučaju menja Rojo sa svojih 8p. Biće gusto.

Posted (edited)

Jel sam ja tebe oprao, barabo?

tj, ko je Goulouosluossu?

Sent from my Nexus 4

Edited by nbg4ever
Posted

Od kakvog ti je značaja ta informacija sad kad si na položajima isisa? Tamo za fantasy cvikaju glavu.

Posted

Скаутџију врбовали екстремисти на Скауту и обећали му четири жене само да заустави Тиммија на походу ка одбрани титуле, ал' изгледа да ће се омрсити само ако јуначки страда у том покушају.

Posted

Fantasy nije umetnost per se ali zato u sebi sadrži elemente vrhunske umetnosti kao što je ostavljanje 15 poena 31 poen na klupi, prodaja Aguera dan pre nego što ovaj postigne 5 komada, kupovina Murraya i odustajanje od Konea dan pre nego što Kone zalila hattrick, stavljanje trake na igrače koji po 10 kola uzastopno ne prelaze 2p, vera u Martiala itd.

:fantom:

Posted

Није, спортска је симулација са елементом игре на срећу, односно коцке. Зато је тако адиктиван. :(

Ja na kladzi odigram suprotno onome cemu se nadam na fantaziju... deluje potpuno sizofreno ali umiruje moj ziheraski duh

Posted (edited)

Od kakvog ti je značaja ta informacija sad kad si na položajima isisa? Tamo za fantasy cvikaju glavu.

Vratio sam se u Jerusalim, mogu da mi ga pljugaju. A i onako sam isao najsevernije do Irbida...

Kad sam video Mahreza© i onu budalu kako masi penal u '90, rekoh gotovo. Kad ja tamo, a ono medjutim!

@prslin

Ne treba meni nebesko carstvo, dobro se ja zabavljam i ovde. Vacario sam se sa Finkinjom, u wc-u gej kluba u Tel Avivu. I posle povratio u istom. Realno, odavde moze samo nizbrdo. Kakav raj, kakve device :smoris:

Sent from my Nexus 4

Edited by nbg4ever
Posted

Vacario sam se sa Finkinjom, u wc-u gej kluba u Tel Avivu.

To ti mislis da je on bio Finkinja.

Posted

I posle povratio u istom.

Не мисли. :fantom:

Posted

Прилично сам сигуран да ће Кејн да промаши пенал пошто ми је капитен и од њега ми је потребан само бод за победу. :isuse:

Posted

Fantasy nije umetnost per se ali zato u sebi sadrži elemente vrhunske umetnosti kao što je ostavljanje 15 poena na klupi, prodaja Aguera dan pre nego što ovaj postigne 5 komada, kupovina Murraya i odustajanje od Konea dan pre nego što Kone zalila hattrick, stavljanje trake na igrače koji po 10 kola uzastopno ne prelaze 2p, vera u Martiala itd.

Navedenim umetnostima valja dodati i poraz od 99-plasiranog tima čiji desni bek, ej bek, ladno piše dve asistencije za poluvreme.

Čestitke Morževima, sirotinju treba gaziti.

Posted

i nije baš morao Kejnara da ga metne... ajd bar nek ne dobije bonus :(

Posted

Кејно винс! :Hail:

Човек је потпуно невидљив сат ипо и онда га завуче из првог контакта са лоптом. Какав ме фруст чека са њим и Манеом, морам хитно неког од њих да избацим ради очувања правилног рада срца.

Posted

Engleski pederski isprdak Hari Kejn naravno nije promasio nikakav penal  :yawn2: . Dosadne li veceri.