John Coltrane Posted November 1, 2015 Posted November 1, 2015 Sajt sve vise lici na LS fantazi na uefi-malo malo pa baguje. Sent from my iPhone using Tapatalk
ubibobi Posted November 1, 2015 Posted November 1, 2015 Nista,cim proradi bacamo se na izmene i sredjivanje tima na vreme...za svaki slucaj
ducca Posted November 1, 2015 Posted November 1, 2015 (edited) Bitno je da sam Sedrika zamenio Dzonsom Jesi video raspored Sotona narednih par kola? I cestitke Panteliji, zaslužena pobeda. Edited November 1, 2015 by ducca
Прслин Posted November 1, 2015 Author Posted November 1, 2015 Proradilo je, cestitke Praslinu . За сада је нерешено. Буде ли Кејн добио црвени у првих пола сата или ако промаши пенал и добије жути, ти добијаш. Губио сам и луђе у овој сезони. :(
Calavera Posted November 1, 2015 Posted November 1, 2015 (edited) Pozdrav za mog protivnika u ovom kolu koji je odlucio da iskoristi triple © cip na 1 Bonyja uz prigodnu numeru: Edited November 1, 2015 by Calavera
ducca Posted November 1, 2015 Posted November 1, 2015 I cestitke Panteliji, zaslužena pobeda. Au, i u Draftu me opra. Pa sta sam ti ja zgrešio
John Coltrane Posted November 1, 2015 Posted November 1, 2015 Ko je Lugomir? Ih sta ti je car League One-ne znam pola ljudi pa ne znam koga da jebavam (s druge strane nema ni ko mene da jebava kad izgubim :D ) 64-59 za mene, Hulahan mi prva izmena 0, a Martin druga -2. Necu ni pominjati da mi po 100ti put Katrajt sedi na klupi sa 6 bodova. Da ne bi crvenog za Vanajamu kod protivnika ostao bih bez 3 boda.
cvrlle Posted November 2, 2015 Posted November 2, 2015 katastrofa! igram sa 15 igraca, imam samo tri boda prednosti, protivnik lorisa za kapitena a ja dajera. izgubicu ako ga vila ne umuva veceras barem sam prslina nadjacao u onom drugom takmicenju.
Svarog Posted November 2, 2015 Posted November 2, 2015 pa ništa... samo mi treba Kejn da zune hettrik večeras i pobeđujem
nick1986 Posted November 2, 2015 Posted November 2, 2015 cekaj Toloo... ako totenham ne primigol nereseno je, sta ti je zivot kad moram da navijam za Aston Vilu.
Tolaa Posted November 2, 2015 Posted November 2, 2015 I ako Spursi ne prime gol, ovaj moj ce da dobije karton, ne brini.
Pokojni Ruxin Posted November 2, 2015 Posted November 2, 2015 (edited) Ne bi trebalo, ali posto igras protiv mene sve je moguce.Čestitke na zasluženoj pobedi, dobro si vala skockao tim za ovo kolo. Nego mislim da je krajnje vreme da neko pokrene pitanje - jel fantazi umetnost? Edited November 2, 2015 by Ruxin
Прслин Posted November 2, 2015 Author Posted November 2, 2015 Није, спортска је симулација са елементом игре на срећу, односно коцке. Зато је тако адиктиван. :(
Recommended Posts