October 31, 20159 yr Sterling izbori penal i Kolarov ga omaši. Imam ih obojicu. Ko to prejebe svaka mu čast. ja imam harta i kolarova, isteraše mi za pet minuta poena evo ne mogu da izbrojim već treći put
October 31, 20159 yr jel vi mozete da otvorite sajt? zeza sve vreme, vec par sati malkine, koliko vodis? Edited October 31, 20159 yr by LeBron
October 31, 20159 yr Sterling izbori penal i Kolarov ga omaši. Imam ih obojicu. Ko to prejebe svaka mu čast. Kakav dan, nema šanse da je ovo mogao dati. 24 poena na klupi jesam prejebo?
October 31, 20159 yr srecom pa odigrah onu dodatnu opciju da se boduje i klupa ,na kojoj ostavih i mareza i vardija, pa sutra imam sanse da se borim za tri boda protiv Garnirunga. trenutno je u preimucstvu 4 pts. sutra njegov loris(cpt) na moj odbrambeni bedem dajer-gelovej-soares
October 31, 20159 yr Mada meni ni on neče suviše pomoći :( Ne bi trebalo, ali posto igras protiv mene sve je moguce.
October 31, 20159 yr zeza sve vreme, vec par sati malkine, koliko vodis? nedovoljno. prebrinuo si ti ovo kolo. čestitam!
November 1, 20159 yr Sto volim ovo kad imam dva navalna igraca jedne ekipe u timu, i padne gol i njih dvojica sisaju veslo.
November 1, 20159 yr naravno da mane nece nista da uradi sad kad je moj kapiten. Sem onog aguerovog kola kao da se trudim da mi kapiten ima najmanje poena.