October 26, 20159 yr Cestitke FT Milanu odnosno jebenom Bentekeu koji je usao sa klupe i zavukao klasicnu retro ENG golcinu i za sve to dobio i bonus i plus imao © Jednog zaludnog dana cu sesti i izracunati koliko su me trake kostale, tj. pogresan izbor ©. U ovom kolu Alexis pored Paje, Mare i Vare.
October 26, 20159 yr Pobeda zahvaljujuci crvenom Manea. Kakvih poslednjih 3 minuta. Gol, pa zuti pa crveni. od 87. do 90.
October 29, 20159 yr Pokusavam da odigram vajldkard, al ne ide me... sta god da izaberem izgleda gore od ovog sto vec imam.
October 30, 20159 yr ja sam pun euforije i pozitivnog naboja, kao pred svako kolo... obicno ta euforija splasne vec posele prve, druge utakmice, kad shvatim koliko sam katastrofalan Edited October 30, 20159 yr by cvrlle
October 31, 20159 yr Pa dobro Prasline, jel moralo bas danas bez ekstra transfera ? Edited October 31, 20159 yr by Aleksandar88
October 31, 20159 yr Author Два сам направио са намером да и О'Шеу заменим Колманом, али се мајстор јутрос разболео. :(
October 31, 20159 yr Author Што мрзим када у четвртом минуту прве утакмице противник направи разлику која ће одлучити дуел.