Jump to content
IGNORED

Fantasy Premier League 2015/2016

Recommended Posts

Posted

Честитке.

:mad:

:cry:

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Прслин

362

• malkin

302

• ducca

259

• Pokojni Ruxin

192

Posted

У три пичке материне и ова глупа игра и фудбал и све! Приме гол, губим. Да га Мане, опет нерешено. Добије овај глупи жути у 92', опет губим. Марш, бре. Није ми више ни забавно ни лепо.

Нећу више да се играм. :cry:

Posted

Пардон, црвени а не жути.

Аааааааа!

Posted

Nije to ništa druže komesare. Evo ja ću da izgubim sa 1p razlike tako što će protivniku druga izmena da donese 8p i to na povredu Staridžare koji je nosio traku pa je ista prešla na mrtvog Kutinja i njegovih 4p me dokusurilo.

Posted

Nedeljom i ponedeljkom ne mogu vola da ubodem. U subotu šta uradim to mi je

Posted

@beowl traka ne prelazi ako je igrac igrao bar malo.

Posted

Pa ovaj nije bio ni u protokolu, odvalio ga saigrač u koleno na treningu.

Posted (edited)

Nije se moglo bolje, cestitke. S obzirom da me ni Ayew u prvih 11 ne bi izvukao dizem ruke od nerviranja. Valjda ce ova dva govneta iz Citija odraditi posao sledece kolo protiv mocnog Norwicha :sleep:

Edited by ducca
Posted

Cestitke lisicama. Mada su me sjebale bas kada sam se nalozio da cu silovito do L1 :dry:

Jebem ti mrtvog LvG, dobio bih da mu je igrao Darmian od pocetka i pored totalno mediokritetskog kola :dry:

Posted

Meni Darmianov ulazak doneo pobedu za bod protiv Feija. Ne moze sladje.

Posted

Ko je ovaj maestro Daniels iz Bonmauta koji ima dve asist. na jedan dat gol  :lolol: i jos dva boda bonusa pride...Uzgred cestitam Aleksandru na zasluzenoj pobedi

Toliko sam jadan, da mi ova pobeda ne predstavlja nikakvo zadovoljstvo.

Posted

meni baš obrnuto, ovosezonska jadnost u klasiku je dovela do izmene u ciljevima i prioritetima. sve na h2h, pobede rezultatom 22-21 ftw!

Posted

Cestitke Adasevicu na zasluzenoj pobedi u brodu. Probao sam da se vadim i rizikujem sa 3 izmene i Hazardom kapitenom al nije proslo ovaj put jbg...