malkin Posted October 25, 2015 Posted October 25, 2015 hteo sam da dođem ovde i psujem Pelegrina, ali jbt meni igra Franja dok se 1 Alan Romeo Njom suši na klupi
LeBron Posted October 25, 2015 Posted October 25, 2015 Kane konacno, steta sto mi i to nece biti dovoljno protiv Calavere
Moća Posted October 25, 2015 Posted October 25, 2015 Paje i Sanja na klupi i gubim od coveka koji otisao -8 ovo kolo
Calavera Posted October 25, 2015 Posted October 25, 2015 Kane konacno, steta sto mi i to nece biti dovoljno protiv Calavere Neutralan posmatrac bi pomislio da sam te davno ostavio u prasini, a ne da sam do zadnjeg trenutka morao da strepim za Kolarovljev™ CS i da Kane ne zavari jos koji gol. Uostalom, i sad je jos nereseno, a moj bi Pelle lako mogao da ostane na nuli, tako da...
Прслин Posted October 25, 2015 Author Posted October 25, 2015 После преваре са неиграњем Дармијана којом сам оштећен за најмање 5 поена, за победу ми је потребно да Бернард и Мане против Ливерпула узму бар 10 поена. Ако ништа друго, биће забавна утакмица. :)
Svarog Posted October 25, 2015 Posted October 25, 2015 :ziga: :ziga: jeste, prozivali su me na nekim srpskim forumima, tako sam čuo. ali, mislim da sam ovime zapušio usta nevernicima i ubedio izbornike da ne potežu divlje karte. mada, u idućem kolu igramo protiv Vile pa dočekujemo Arsenal. Vili možda i umuvam nešto, al u derbiju već... Vardi je u formi, ja da bi razmislio. eto, reko sam.
LeBron Posted October 25, 2015 Posted October 25, 2015 Neutralan posmatrac bi pomislio da sam te davno ostavio u prasini, a ne da sam do zadnjeg trenutka morao da strepim za Kolarovljev™ CS i da Kane ne zavari jos koji gol. Uostalom, i sad je jos nereseno, a moj bi Pelle lako mogao da ostane na nuli, tako da... a kako napadac lako da ostane na nuli? osim ako ne dobije crveni recimo, ili promasi penal...:)
Calavera Posted October 25, 2015 Posted October 25, 2015 Ili dobije zuti pa bude izveden pre '60, zbog povrede ili prosto zato sto nume™... <_<
LeBron Posted October 25, 2015 Posted October 25, 2015 Ili dobije zuti pa bude izveden pre '60, zbog povrede ili prosto zato sto nume™... <_< traka na mom igracu kojeg si kupio pred ovo kolo je presudila, i to sto wba nije primio gol... cestitam ti pobedu
cvrlle Posted October 25, 2015 Posted October 25, 2015 Paje i Sanja na klupi i gubim od coveka koji otisao -8 ovo kolo znam ja protiv koga se sme u minus...
Gylfi Posted October 25, 2015 Posted October 25, 2015 Charlie Daniels 2 asistencije za 1 gol Bournemoutha. Neko sa UEFA CL fantasyja dobio posao?
malkin Posted October 25, 2015 Posted October 25, 2015 edit: cestitke Malkinu :) paz' da nećeš <_< ti ko da sam te isprašio, a ovamo 1 Graciano juri bednih 7-8 poena. valjda neće bogovi fantazija da nagrade ovako eklatantno kontra-džinksovanje u zadnjem času.
Lezilebovich Posted October 25, 2015 Posted October 25, 2015 Rutinski gubim zbog -4, a kao kupujem odmah u toku kola da bih kao zaradio nešto i u stvari se samo sjebem
ubibobi Posted October 25, 2015 Posted October 25, 2015 Ko je ovaj maestro Daniels iz Bonmauta koji ima dve asist. na jedan dat gol i jos dva boda bonusa pride...Uzgred cestitam Aleksandru na zasluzenoj pobedi
Recommended Posts