Jump to content
IGNORED

Fantasy Premier League 2015/2016

Recommended Posts

Posted

hteo sam da dođem ovde i psujem Pelegrina, ali jbt meni igra Franja™ dok se 1 Alan Romeo Njom suši na klupi :lol:

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Прслин

362

• malkin

302

• ducca

259

• Pokojni Ruxin

192

Posted

Kane konacno, steta sto mi i to nece biti dovoljno protiv Calavere

Posted

Paje i Sanja na klupi i gubim od coveka koji otisao -8 ovo kolo :frust:

Posted

Kane konacno, steta sto mi i to nece biti dovoljno protiv Calavere

Neutralan posmatrac bi pomislio da sam te davno ostavio u prasini, a ne da sam do zadnjeg trenutka morao da strepim za Kolarovljev™ CS i da Kane ne zavari jos koji gol. Uostalom, i sad je jos nereseno, a moj bi Pelle lako mogao da ostane na nuli, tako da...

Posted

После преваре са неиграњем Дармијана којом сам оштећен за најмање 5 поена, за победу ми је потребно да Бернард и Мане против Ливерпула узму бар 10 поена.

Ако ништа друго, биће забавна утакмица. :)

Posted

:Hail: :ziga: :Hail: :ziga:

Harry+Kane+England+Training+Session+Pres

jeste, prozivali su me na nekim srpskim forumima, tako sam čuo. ali, mislim da sam ovime zapušio usta nevernicima i ubedio izbornike da ne potežu divlje karte. mada, u idućem kolu igramo protiv Vile pa dočekujemo Arsenal. Vili možda i umuvam nešto, al u derbiju već... Vardi je u formi, ja da bi razmislio. eto, reko sam.
Posted

Neutralan posmatrac bi pomislio da sam te davno ostavio u prasini, a ne da sam do zadnjeg trenutka morao da strepim za Kolarovljev™ CS i da Kane ne zavari jos koji gol. Uostalom, i sad je jos nereseno, a moj bi Pelle lako mogao da ostane na nuli, tako da...

a kako napadac lako da ostane na nuli?

osim ako ne dobije crveni recimo, ili promasi penal...:)

Posted

Ili dobije zuti pa bude izveden pre '60, zbog povrede ili prosto zato sto nume™... <_<

Posted

Ili dobije zuti pa bude izveden pre '60, zbog povrede ili prosto zato sto nume™... <_<

traka na mom igracu kojeg si kupio pred ovo kolo je presudila, i to sto wba nije primio gol...

cestitam ti pobedu

Posted

Paje i Sanja na klupi i gubim od coveka koji otisao -8 ovo kolo :frust:

znam ja protiv koga se sme u minus...  :fantom:

Posted

Charlie Daniels 2 asistencije za 1 gol Bournemoutha.  :Hail:

Neko sa UEFA CL fantasyja dobio posao?

Posted

edit: cestitke Malkinu :)

paz' da nećeš <_<

ti ko da sam te isprašio, a ovamo 1 Graciano juri bednih 7-8 poena. valjda neće bogovi fantazija da nagrade ovako eklatantno kontra-džinksovanje u zadnjem času.

Posted

Rutinski gubim zbog -4, a kao kupujem odmah u toku kola da bih kao zaradio nešto i u stvari se samo sjebem :isuse:

Posted

Ko je ovaj maestro Daniels iz Bonmauta koji ima dve asist. na jedan dat gol  :lolol: i jos dva boda bonusa pride...Uzgred cestitam Aleksandru na zasluzenoj pobedi