October 25, 20159 yr hteo sam da dođem ovde i psujem Pelegrina, ali jbt meni igra Franja dok se 1 Alan Romeo Njom suši na klupi
October 25, 20159 yr Kane konacno, steta sto mi i to nece biti dovoljno protiv Calavere Neutralan posmatrac bi pomislio da sam te davno ostavio u prasini, a ne da sam do zadnjeg trenutka morao da strepim za Kolarovljev™ CS i da Kane ne zavari jos koji gol. Uostalom, i sad je jos nereseno, a moj bi Pelle lako mogao da ostane na nuli, tako da...
October 25, 20159 yr Author После преваре са неиграњем Дармијана којом сам оштећен за најмање 5 поена, за победу ми је потребно да Бернард и Мане против Ливерпула узму бар 10 поена. Ако ништа друго, биће забавна утакмица. :)
October 25, 20159 yr :ziga: :ziga: jeste, prozivali su me na nekim srpskim forumima, tako sam čuo. ali, mislim da sam ovime zapušio usta nevernicima i ubedio izbornike da ne potežu divlje karte. mada, u idućem kolu igramo protiv Vile pa dočekujemo Arsenal. Vili možda i umuvam nešto, al u derbiju već... Vardi je u formi, ja da bi razmislio. eto, reko sam.
October 25, 20159 yr Neutralan posmatrac bi pomislio da sam te davno ostavio u prasini, a ne da sam do zadnjeg trenutka morao da strepim za Kolarovljev™ CS i da Kane ne zavari jos koji gol. Uostalom, i sad je jos nereseno, a moj bi Pelle lako mogao da ostane na nuli, tako da... a kako napadac lako da ostane na nuli? osim ako ne dobije crveni recimo, ili promasi penal...:)
October 25, 20159 yr Ili dobije zuti pa bude izveden pre '60, zbog povrede ili prosto zato sto nume™... <_<
October 25, 20159 yr Ili dobije zuti pa bude izveden pre '60, zbog povrede ili prosto zato sto nume™... <_< traka na mom igracu kojeg si kupio pred ovo kolo je presudila, i to sto wba nije primio gol... cestitam ti pobedu
October 25, 20159 yr Paje i Sanja na klupi i gubim od coveka koji otisao -8 ovo kolo znam ja protiv koga se sme u minus...
October 25, 20159 yr Charlie Daniels 2 asistencije za 1 gol Bournemoutha. Neko sa UEFA CL fantasyja dobio posao?
October 25, 20159 yr edit: cestitke Malkinu :) paz' da nećeš <_< ti ko da sam te isprašio, a ovamo 1 Graciano juri bednih 7-8 poena. valjda neće bogovi fantazija da nagrade ovako eklatantno kontra-džinksovanje u zadnjem času.
October 25, 20159 yr Rutinski gubim zbog -4, a kao kupujem odmah u toku kola da bih kao zaradio nešto i u stvari se samo sjebem
October 25, 20159 yr Ko je ovaj maestro Daniels iz Bonmauta koji ima dve asist. na jedan dat gol i jos dva boda bonusa pride...Uzgred cestitam Aleksandru na zasluzenoj pobedi