John Coltrane Posted October 24, 2015 Posted October 24, 2015 moca kapiten :ziga: elem, u fori si 8! Igrate 3 za 3?
cvrlle Posted October 24, 2015 Posted October 24, 2015 Ne bi ga pustio ni za brdo karamela! kakve bre karamele? dodjes mi picu! zar si zaboravio?
malkin Posted October 24, 2015 Posted October 24, 2015 I ja sam ekspertski doveo džefrija geofa kamerona u pravom trenutku. Sledeći korak je da ga nekad ubacim u tim i toeto eto, odlično, imao si danas sigurnog startera kod kuće protiv Uotforda
Moća Posted October 24, 2015 Posted October 24, 2015 Samo da popsujem sebe sto sam ostavio Paju na klupi
malkin Posted October 24, 2015 Posted October 24, 2015 jbt niko neće gola da da. tačno znaš kad ovako krene kolo da će u preostalim terminima da se provale ko hokej da igraju. Martian daje 3 gola, Aleksis i Mitrara po 4, mmw.
ducca Posted October 24, 2015 Posted October 24, 2015 (edited) Lepo sto je Watford izbio CS Stoku :) Ali i dalje ne kapiram kako je ono asist Payeta. Jbt napadacima su dodeljivane asistencije kad ih lopta okrzne o pertlu na putu do strelca, ni krivima ni duznima, a sad kad je Costa "intervenisao" pisu Payetu asist. Doslednost na nivou. Edited October 24, 2015 by ducca
Svarog Posted October 24, 2015 Posted October 24, 2015 Lepo sto je Watford izbio CS Stoku :) jeboocanjihovog, doveo sam Butlanda samo zbog ove utakmice
Pokojni Ruxin Posted October 24, 2015 Posted October 24, 2015 eto, odlično, imao si danas sigurnog startera kod kuće protiv Uotforda :( Moglo bi ovo skupo da me košta u derbiju šipa koji u najavi deluje neizvesno
Gylfi Posted October 24, 2015 Posted October 24, 2015 :( Moglo bi ovo skupo da me košta u derbiju šipa koji u najavi deluje neizvesno Drugi uzastopni, nakon drafta. Meni pre početka kola delovalo da će čiste plahte da odluče.
Pokojni Ruxin Posted October 24, 2015 Posted October 24, 2015 Drugi uzastopni, nakon drafta. Meni pre početka kola delovalo da će čiste plahte da odluče. I meni, a već sam izgubio dve dok wba neće napraviti razliku. :( Odlučiće to i moja procena da ne idem u minus za kdb-a jer i paji i mati dajem veće šanse za bodove u ovom kolu. Znači kad izdomoniira sam ću biti kriv
Behemoth Posted October 24, 2015 Posted October 24, 2015 I bre, meni Ighalo na klupi a danas 2 asista Sent using Tapatalk
Recommended Posts