October 19, 20159 yr Gilfi propo, igra mudo berou umesto njega :( Edited October 19, 20159 yr by Ruxin
October 19, 20159 yr Fakin ej Malo pimplovanja na Libertiju nije na odmet... Edited October 19, 20159 yr by ducca
October 19, 20159 yr Pa ti dovodi igrače koji su ukrali ime od one ribe iz mass effecta Edited October 19, 20159 yr by Ruxin
October 19, 20159 yr Malkine ipak X. Jebem ti utakmicu kad se ceka celo drugo poluvreme neki zuti karton za pobedu... (Plus Martinu i Norwichu sve po spisku)
October 19, 20159 yr I ja sam ekspertski doveo džefrija geofa kamerona u pravom trenutku.Sledeći korak je da ga nekad ubacim u tim i toeto
October 19, 20159 yr Malkine ipak X. Jebem ti utakmicu kad se ceka celo drugo poluvreme neki zuti karton za pobedu... (Plus Martinu i Norwichu sve po spisku) evo ruke, beše dobar meč.
October 20, 20159 yr Iako mi je Tsva dao fore na pocetku duela, pravilno procenjujuci kvalitet protivnika, to mi nije bilo dovoljno za pobedu. Mada da se specijalni bolid nije igrao sa Azarom, moglo je ovo i drugacije da se zavrsi. U svakom slucaju, cestitke Tsva na zasluzenoj pobedi.
October 20, 20159 yr Cestitke Timmi. Da nisam nepotrebno zurila s izmenama, ja bih dobila za 2 poena. Edit: Samo da kazem da mi je mnogo smesno kad vidim da je Mjuki poslednji postovao na strikanju i sivenju. :D Edited October 20, 20159 yr by Tolaa
October 20, 20159 yr evo ruke, beše dobar meč. Pride dva najbolja skora ovo kolo u Premieru. Moglo bi se reci da smo ga obojica poduvali sto smo se sastali ovo kolo :P Cestitke u svakom slucaju.
October 20, 20159 yr Cestitke Timmi. Da nisam nepotrebno zurila s izmenama, ja bih dobila za 2 poena. Edit: Samo da kazem da mi je mnogo smesno kad vidim da je Mjuki poslednji postovao na strikanju i sivenju. :D Evo, tu sam :P Ljudi, ja od petka odoh na dve nedelje. Cuvajte mi Premer