Jump to content
IGNORED

Fantasy Premier League 2015/2016

Recommended Posts

Posted

Ubise me Malkinovi CS-ovi :(

eh sad baš ubiše... imaš još 4 igrača od kojih će bar Aleksis i Ajev™ da pokidaju.

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Прслин

362

• malkin

302

• ducca

259

• Pokojni Ruxin

192

Posted

Ko je Mean Machine?

Imam +5 u nadi da ce sutra Butland sacuvati mrezu od njegovog Gomisa i Ajeva (ili da ce Martin doneti neke poene umesto Kompanija :fantom:)

Posted

Ko je Mean Machine?

Imam +5 u nadi da ce sutra Butland sacuvati mrezu od njegovog Gomisa i Ajeva (ili da ce Martin doneti neke poene umesto Kompanija :fantom:)

Biće zajebano, mada kako me sreća služila do sad nemam baš i čemu da se nadam.

Posted

Da, da... Lukakara ili Bonara :isuse:

Kakav megatrol fantazija! Uvek, ali uvek me zajebe! Bilo da ga uzmem ili da ga ne uzmem. Bez greske

Sent from my Nexus 4

Posted

Trenutno poen deli mene i Cartmana... Samo da sutra Mariappa ne da gol, clean sheet i bonus i mogu se nadati nečemu...

Sent from my ONE A2005 using Tapatalk

Posted

Iako sam odradio "Prslinovsku wild card" i otisao -20, imam skoro obezbedjenu pobedu protiv Feija....:)

Posted

eh sad baš ubiše... imaš još 4 igrača od kojih će bar Aleksis i Ajev™ da pokidaju.

Ma smorili me WBA i Chelsea sa CS-ovima pa sam impulsivno napisao :P  Ali mec je klasika, imas +3 ja neka 2 bilmeza u odbrani. Odlucice ponedeljak i Ayew vs Gomis. A tacno sam znao pre pocetka kola da ce ponedeljak i jedan bod da presude :)

Posted

Serem se u kolo kad mi jedina radost što je moća toliki nemač pojma da je ostavio vardya na klupi i da nije dao alexisu kapitensku

^_^ ^_^ 

(Sa'će mu Fabianski imati CS i odbraniti penal protiv Stokea. :isuse: )

Posted (edited)

Najgori scenario: igras protiv jednog Timmija. Odes u -8 jer bespotrebno pozuris da napravis bespotrebnu izmenu. Ne nadas se nicemu. Krenu utakmice, pocnes ipak malkice da se nadas, Cabaye zabija, odlicno. Alexis ti kapiten, njemu Pelle, prekrasno. ... Na kraju dana, udjes, pogledas... Nereseno. On ima jos jednog igraca, ti nemas nikog. :isuse: A Cabaye ti sedi na klupi. :isuse:

Edited by Tolaa
Posted

Biće zajebano, mada kako me sreća služila do sad nemam baš i čemu da se nadam.

Imamo 4 ili 5 istih igraca, ali mislim da bi Vardi mogao da ti presudi. Posle sinocnjeg obracuna bonusa sam na +9, nadam se postu tandema Gomis-Ajev.

Medjutim kakve sam tek ja kurate srece, osecam da ce Martin primiti a Hulahan dati gol (Martin mi je prva izmena :isuse:)

Posted

jbg morao Janmat... ducca, čestitke!

opet naleteh na 1 od dva najbolja ligaška skora u kolu :cry:

Posted

Ne brini, tu je Martin sa -1. Bolje da sam parce cepanice stavio u tim, bar bih imao nulu. 

Ulazimo egal u sutrasnji mec.

Posted

Bogami, poeni mi zavise od Ayewa... Ako dobije standardnih 3 poena (90 minuta + clean sheet) , zagarantovan mi je nerešen rezultat...

Sent from my ONE A2005 using Tapatalk