Jump to content
IGNORED

Fantasy Premier League 2015/2016

Recommended Posts

Posted

Odradjen WC (prelimirnarno) i sad cu satima da se vritm sa 0.2 u banci i lupam glavu kako/da li da ih potrosim :isuse:

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Прслин

362

• malkin

302

• ducca

259

• Pokojni Ruxin

192

Posted

Odradjen WC (prelimirnarno) i sad cu satima da se vritm sa 0.2 u banci i lupam glavu kako/da li da ih potrosim :isuse:

Ja sve nešto odlažem odlazak u isti... Za sada mi prva trojka u Brodu beži svega tri poena, a manje-više sam zadovoljan sa trenutnom postavom... Računam da, ako se suzdržim do Januarskog roka, odlazak u WC na proleće može da bude veoma inspirativan doživljaj...

Sent from my ONE A2005 using Tapatalk

Posted

U januaru dobijas jos jedan wc tako da ovaj dzabe cuvas.

Posted

Znam za taj januarski, ali (veliko ali) sam skontao da sam zadnjih par sezona najlošije prolazio na proleće, posle iskorišćene WC tokom jesenjeg dela (na koji sam i onako bio primoran zbog lošijeg starta) i januarskog WC... Kontam ako uspem da zadržim priključak sa vrhom do Januara, ovo bi mi moglo pomoći na proleće... Jeste da mi je Zvezda bliska srcu, ali kanda proleće nije moje godišnje doba...

Posted

Cekaj, uzivaces u carima WC manje od 24h? :cry:

Odavno to traje, danima vec...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Posted

ako sam nekog kupio za npr 5.9 a on sad kosta 6.2 i hocu da ga prodam, koliko dobijam, isto koliko sam ga platio ili nesto zaradim (0.1)?

Posted

Znam za taj januarski, ali (veliko ali) sam skontao da sam zadnjih par sezona najlošije prolazio na proleće, posle iskorišćene WC tokom jesenjeg dela (na koji sam i onako bio primoran zbog lošijeg starta) i januarskog WC... Kontam ako uspem da zadržim priključak sa vrhom do Januara, ovo bi mi moglo pomoći na proleće... Jeste da mi je Zvezda bliska srcu, ali kanda proleće nije moje godišnje doba...

Od ove sezone drugi WC moze da se iskoristi bilo kad u drugom delu sezone, nije vise ograniceno na onih par nedelja. Prvi ako ne iskoristis do 28. decembra, propada ti.

Posted

ako sam nekog kupio za npr 5.9 a on sad kosta 6.2 i hocu da ga prodam, koliko dobijam, isto koliko sam ga platio ili nesto zaradim (0.1)?

Dobijas onoliko koliko ti pise ispod njega (na terenu u tvom timu, ne u meniju sa strane) kad odes na transfere. To je srednja vrednost cene kada si ga kupio i njegove trenutne cene. Dakle, zaradis nesto.

Posted

Od ove sezone drugi WC moze da se iskoristi bilo kad u drugom delu sezone, nije vise ograniceno na onih par nedelja. Prvi ako ne iskoristis do 28. decembra, propada ti.

Znači, nema mi druge nego da podivljam u narednih mesec dana...

Posted

Malo ti 100mil £ jos bi i da zaradis :fantom:

Posted

Juce pocela da kruzi neka "insajderska" prica da se Staridz opet povredio i ispade tacna  :wacko: