John Coltrane Posted October 16, 2015 Posted October 16, 2015 Odradjen WC (prelimirnarno) i sad cu satima da se vritm sa 0.2 u banci i lupam glavu kako/da li da ih potrosim
Hobbit slayer Posted October 16, 2015 Posted October 16, 2015 Odradjen WC (prelimirnarno) i sad cu satima da se vritm sa 0.2 u banci i lupam glavu kako/da li da ih potrosim Ja sve nešto odlažem odlazak u isti... Za sada mi prva trojka u Brodu beži svega tri poena, a manje-više sam zadovoljan sa trenutnom postavom... Računam da, ako se suzdržim do Januarskog roka, odlazak u WC na proleće može da bude veoma inspirativan doživljaj... Sent from my ONE A2005 using Tapatalk
Moća Posted October 16, 2015 Posted October 16, 2015 U januaru dobijas jos jedan wc tako da ovaj dzabe cuvas.
Hobbit slayer Posted October 16, 2015 Posted October 16, 2015 Znam za taj januarski, ali (veliko ali) sam skontao da sam zadnjih par sezona najlošije prolazio na proleće, posle iskorišćene WC tokom jesenjeg dela (na koji sam i onako bio primoran zbog lošijeg starta) i januarskog WC... Kontam ako uspem da zadržim priključak sa vrhom do Januara, ovo bi mi moglo pomoći na proleće... Jeste da mi je Zvezda bliska srcu, ali kanda proleće nije moje godišnje doba... Sent from my ONE A2005 using Tapatalk
John Coltrane Posted October 16, 2015 Posted October 16, 2015 Cekaj, uzivaces u carima WC manje od 24h? Odavno to traje, danima vec... Sent from my iPhone using Tapatalk
Kubrick Posted October 16, 2015 Posted October 16, 2015 ako sam nekog kupio za npr 5.9 a on sad kosta 6.2 i hocu da ga prodam, koliko dobijam, isto koliko sam ga platio ili nesto zaradim (0.1)?
Tolaa Posted October 17, 2015 Posted October 17, 2015 Znam za taj januarski, ali (veliko ali) sam skontao da sam zadnjih par sezona najlošije prolazio na proleće, posle iskorišćene WC tokom jesenjeg dela (na koji sam i onako bio primoran zbog lošijeg starta) i januarskog WC... Kontam ako uspem da zadržim priključak sa vrhom do Januara, ovo bi mi moglo pomoći na proleće... Jeste da mi je Zvezda bliska srcu, ali kanda proleće nije moje godišnje doba... Sent from my ONE A2005 using Tapatalk Od ove sezone drugi WC moze da se iskoristi bilo kad u drugom delu sezone, nije vise ograniceno na onih par nedelja. Prvi ako ne iskoristis do 28. decembra, propada ti.
Tolaa Posted October 17, 2015 Posted October 17, 2015 ako sam nekog kupio za npr 5.9 a on sad kosta 6.2 i hocu da ga prodam, koliko dobijam, isto koliko sam ga platio ili nesto zaradim (0.1)? Dobijas onoliko koliko ti pise ispod njega (na terenu u tvom timu, ne u meniju sa strane) kad odes na transfere. To je srednja vrednost cene kada si ga kupio i njegove trenutne cene. Dakle, zaradis nesto.
Hobbit slayer Posted October 17, 2015 Posted October 17, 2015 Od ove sezone drugi WC moze da se iskoristi bilo kad u drugom delu sezone, nije vise ograniceno na onih par nedelja. Prvi ako ne iskoristis do 28. decembra, propada ti. Znači, nema mi druge nego da podivljam u narednih mesec dana... Sent from my ONE A2005 using Tapatalk
John Coltrane Posted October 17, 2015 Posted October 17, 2015 ako sam nekog kupio za npr 5.9 a on sad kosta 6.2 i hocu da ga prodam, koliko dobijam, isto koliko sam ga platio ili nesto zaradim (0.1)? Malo ti 100mil £ jos bi i da zaradis
ducca Posted October 17, 2015 Posted October 17, 2015 Juce pocela da kruzi neka "insajderska" prica da se Staridz opet povredio i ispade tacna
Recommended Posts