Timmi Posted October 13, 2015 Posted October 13, 2015 Početnik sam, ali sam 1 stvar naučio - transferi se vrše u subotu ujutru -_- ipak si samo pocetnik :D
MancMellow Posted October 13, 2015 Posted October 13, 2015 jbg, ja prvo čekam da vidim šta imaju da kažu na konferencijama za štampu :D
Прслин Posted October 13, 2015 Author Posted October 13, 2015 Ја одем у -24, зарадим милионче, изгубим следећу па добијем три и тако до јануара, онда окренем па идем у -24, добијем следећу па губим три.
Timmi Posted October 13, 2015 Posted October 13, 2015 jbg, ja prvo čekam da vidim šta imaju da kažu na konferencijama za štampu :D to je ispravan prvi korak, samo transfer uradis u petak vece prije 3am cet. znam da ti zvuci cudno. :D
MancMellow Posted October 13, 2015 Posted October 13, 2015 to je ispravan prvi korak, samo transfer uradis u petak vece prije 3am cet. znam da ti zvuci cudno. :D A zašto? :)
copkillah Posted October 13, 2015 Posted October 13, 2015 to je nekad pipavo, volim i ja da završim sa transferima ranije, ali za ovo kolo čekam petak uveče definitivno rizično je jer nekoga može puno njih da proda pa da mu padne cena, npr to je trenutno slučaj sa Kunom, nisam guglao, koliko se očekuje da bude aut?
Timmi Posted October 13, 2015 Posted October 13, 2015 A zašto? :) zato sto se u to vrijeme svako vece mijenjaju cijene koje zavise iskljucivo od broja kupovina/prodaja igraca. posto se najveci broj transfera desi upravo u petak, tada i veliki broj igraca mijenja cijenu. ako transfer obavis u subotu, vrlo lako se moze desiti da igrac koga prodajes vec izgubi 0.1, a igrac koga kupujes poskupi 0.1, tako da gubis 0.2 samo zato sto to nisi uradio u petak, odnosno do 3am u subotu. iz istog razloga je nekad potrebno kupiti igraca vec u subotu ili nedelju za sledece kolo. tako je, recimo, martialu nakon dva gola sotonu cijena vec u nedelju porasla za 0.1, a do cetvrtka skocila za sedmicnih maksimalnih 0.3. da li vrsiti transfer rano ili cekati petak je stvar licne procjene i trenutnog stanja i potreba tima.
Прслин Posted October 14, 2015 Author Posted October 14, 2015 Sergio Agüero has indicated he could miss Manchester City’s next seven matches and be unable to return from his hamstring injury until after the next international break when Liverpool visit on 21 November.
ducca Posted October 14, 2015 Posted October 14, 2015 Ma blef, psiholoske igre pred neugodno gostovanje Bournemoutha
Behemoth Posted October 14, 2015 Posted October 14, 2015 Sta je sa Jajom? Preskocio je Njuku, hoce li igrati za vikend? Vidim da je na 50%.
ducca Posted October 14, 2015 Posted October 14, 2015 Petak ce nam reci vise. Silva zglob ali ne mora nista da znaci ako je samo udarac...
Pokojni Ruxin Posted October 14, 2015 Posted October 14, 2015 Sergio Agüero has indicated he could miss Manchester City’s next seven matches and be unable to return from his hamstring injury until after the next international break when Liverpool visit on 21 November. :(
Tolaa Posted October 15, 2015 Posted October 15, 2015 Crven Kun skroz... Imam trojicu crvenih, jednog koji uopste ne igra i nijedan transfer, posto sam ga iskoristila pre 10 dana da izbacim nekog potpuno zdravog ko ce verovatno da rasturi u ovom kolu. Timmi, ionako nemam sanse, pa izvoli -8. Sto je najgore, razmisljala sam da vratim ovog izbacenog, ali nisam, samo zato sto bi tek to bilo idiotski. Znaci, daje 3 komada.
Recommended Posts