Jump to content
IGNORED

Fantasy Premier League 2015/2016

Recommended Posts

Posted

Kad vec serem sad cekam sta ce nekog mog iz tima da strefi nesto :isuse:

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Прслин

362

• malkin

302

• ducca

259

• Pokojni Ruxin

192

Posted

ЈНајбоље прошао nbg пошто сам ја и пре повреда отишао у минус, тако да сада планирам 1 квалитетно вајлдкардовање али без вајлдкарда :)

Posted

staaara vijest, to je njegova pretpostavka, ali bice tako nesto. stari dobri kun, uvijek mozes racunati da nece biti spreman na pocetku sezone i da ce odsustvovati 2 puta po mjesec dana.

silva uganuo desni clanak, pretpostavka par sedmica out.

Posted

A ja poletela da iskoristim free transfer jos u nedelju. :isuse:

Posted

Ne smem ni da proverim kako se krece Kunova cena... A nemam ni naznaku ideje koga da ubacim :(

Posted (edited)

Opušteno, ne kreće se.

Ali za ovo drugo +1. Uopšte mi se ne izbacuje, sve se nadam da je ono o mesec dana bilo da bi se što pre vratio kući, preventive radi

Edited by Ruxin
Posted

Opušteno, ne kreće se.

Ali za ovo drugo +1. Uopšte mi se ne izbacuje, sve se nadam da je ono o mesec dana bilo da bi se što pre vratio kući, preventive radi

Pa i ja bih sacekao Pelegrinarinu konferenciju u petak, cak mi ni Silvinih par nedelja deluje neubedljivo :paranoik:

Najjace sto imam Sterlinga i bio sam siguran da ga prodajm, sad ispada da mozda bude u spicu napada...

Posted

Da, da. Istim rezonom sam se vodio i ja, kada sam uzeo malog prdavca, na pocetku sezone. Ispalo odlicno.

NOT! :borat:

Sent from my Nexus 4

Posted (edited)

^Najjače je što sam ja zaboravio na repstativne obaveze i uredno obavio jedan transfer u nedelju.

U odbrani. Izbacio haidararu. Koji se i onako otprilike vraća sledeće kolo :isuse:

Edited by Ruxin
Posted

Početnik sam, ali sam 1 stvar naučio - transferi se vrše u subotu ujutru  -_-

Posted (edited)

Početnik sam

+1 :fantom:

Edited by Ruxin