zoki Posted October 5, 2015 Posted October 5, 2015 (edited) Pozdravimo majstora kontra fantazija :ziga: Edited October 5, 2015 by zoki
Lezilebovich Posted October 6, 2015 Posted October 6, 2015 Zar nije bilo neko pravilo da igraču ne pada cena ako je crven ? Yayi pada cena, a on čo'ek povređen :( (mislim, prodao sam ga, ali mi žao čoveka)
San Epifanio Posted October 6, 2015 Posted October 6, 2015 Cetvrta pobeda u nizu, ovaj put na misice. Pobedjen je Dziber, jedan od stalnih konkurenata iz Brodatm. Pobegao sam, bar na tri nedelje iz opasne zone.
Behemoth Posted October 9, 2015 Posted October 9, 2015 Ma to da bi preskocio drugu tekmu u kvalifikacijama, igrace taj sledeceg vikenda i zabice bar 3.
John Coltrane Posted October 9, 2015 Posted October 9, 2015 A brate i usralo ga je proslo kolo za narednih 5
Прслин Posted October 9, 2015 Author Posted October 9, 2015 A brate i usralo ga je proslo kolo za narednih 5 Изџинксовао си га докторски. "Manchester City striker Sergio Aguero admits he expects to be ruled out for a month with a grade two thigh tear." Тачно пет.
ducca Posted October 9, 2015 Posted October 9, 2015 E jest kilav. Al bar se najebo majke nemačima pojma prošli vikend
Aleksandar88 Posted October 9, 2015 Posted October 9, 2015 Fantazisti dje vam David Silva? E nije uredu sprdati se sa takvim stvarima .
Recommended Posts