Jump to content
IGNORED

Fantasy Premier League 2015/2016

Recommended Posts

Posted

Dobilo Feia zahvaljujuci Igalu :ziga:

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Прслин

362

• malkin

302

• ducca

259

• Pokojni Ruxin

192

Posted

Bilo mi je potrebno cijelih 119 bodova da bih zabiljezio prvu pobjedio u Brodu ove sezone. :D

Posted

Izgleda da gubim od timija za jedan bonus Ayew-a.

Posted (edited)

Ayeeeeeew 2 bonusa, pobeda 101-100 :Hail:

Aaaaaaaaaaaa, pobeda fantazi karijere. Umri Veseline Cvetkovicu!!!!

Edited by ducca
Posted (edited)

Izgubio sam ali se makar zeleni na sve strane i pored -8, moram biti zadovoljan.

P.S

Pitam se koliko sam još igrača mogao zameniti a da i dalje imam bolji skor od moće :fantom:

Edited by Ruxin
Posted

Ayeeeeeew 2 bonusa, pobeda 101-100 :Hail:

Aaaaaaaaaaaa, pobeda fantazi karijere. Umri Veseline Cvetkovicu!!!!

Mogla si mene da pitas sta ce se desiti i pre nego sto je kolo pocelo, za mene je ova sezona 1 veliki karneval propasti :(

<_<

Posted

Izgubio sam ali se makar zeleni na sve strane i pored -8, moram biti zadovoljan.

P.S

Pitam se koliko sam još igrača mogao zameniti a da i dalje imam bolji skor od moće :fantom:

Na kraju je bilo gutavo i svasta je moglo da bude tako da si se prerano otpisao.

Posted

Честитaм, Малкине. Било је лепо док је трајало, борба је била напета до самог краја, неизвесност се могла опипати у ваздуху, али сада сам присиљен да ти пожелим више среће у следећем извлачењу. Спортски поздрав!

original.gif

Штета што после оваквог, макар и случајног узлета идем мечки на рупу. :isuse: Одох по црнину коју ћу да носим у знак жалости због неизбежног пораза од до сада непобеђеног Скаутџије.

Nbg, честитке. :(

Dr.-Who.gif

Posted

Izgubio sam u proslom kolu, tako da... Cmokaj ga, Husaru!

Posted

Ето, чак и статистика која никада не лаже каже да ти следећи пораз следи тек за шест кола. :(

giphy.gif

Posted (edited)

Danas samo 11 poena od 5 igraca, ali i vise nego dovoljno za pobedu i lep skok u PPPremeru. 

Pogadjalicu ne smem ni da otvorim. :isuse:

Edit: Ipak otvorila, samo jedan pogodjen ishod :lolol: ali bar je onaj na koji sam stavila dzokera. 

Edited by Tolaa
Posted

Ето, чак и статистика која никада не лаже каже да ти следећи пораз следи тек за шест кола. :(

giphy.gif

Dobri moj Prsline, ja nakon naseg dvoboja idem u Izrael & Jordan. Tako da, ako se ne vratim ziv, poslednji poraz ce mi biti od tebe. Plus sam dobio promousn na poslu, celu nedelju bio u firmi od 8-20h + subota, a od sutra formalno stupam na duznost. Tako da necu ni pratiti fantazi. Jbga, sve je na tvojoj strani :cry:

Sent from my Nexus 4

Posted

Иде у Свету земљу. :isuse:

Немам шансе. :(

Posted

Ma sta sveto? Bodu se srafcigerima po ulici :isuse:

Gvatemala!

Sent from my Nexus 4