Jump to content

Fantasy Premier League 2015/2016

Featured Replies

Dobilo Feia zahvaljujuci Igalu :ziga:

Bilo mi je potrebno cijelih 119 bodova da bih zabiljezio prvu pobjedio u Brodu ove sezone. :D

Izgleda da gubim od timija za jedan bonus Ayew-a.

Ayeeeeeew 2 bonusa, pobeda 101-100 :Hail:

Aaaaaaaaaaaa, pobeda fantazi karijere. Umri Veseline Cvetkovicu!!!!

Edited by ducca

Izgubio sam ali se makar zeleni na sve strane i pored -8, moram biti zadovoljan.

P.S

Pitam se koliko sam još igrača mogao zameniti a da i dalje imam bolji skor od moće :fantom:

Edited by Ruxin

Ayeeeeeew 2 bonusa, pobeda 101-100 :Hail:

Aaaaaaaaaaaa, pobeda fantazi karijere. Umri Veseline Cvetkovicu!!!!

Mogla si mene da pitas sta ce se desiti i pre nego sto je kolo pocelo, za mene je ova sezona 1 veliki karneval propasti :(

<_<

Izgubio sam ali se makar zeleni na sve strane i pored -8, moram biti zadovoljan.

P.S

Pitam se koliko sam još igrača mogao zameniti a da i dalje imam bolji skor od moće :fantom:

Na kraju je bilo gutavo i svasta je moglo da bude tako da si se prerano otpisao.

• Author

Честитaм, Малкине. Било је лепо док је трајало, борба је била напета до самог краја, неизвесност се могла опипати у ваздуху, али сада сам присиљен да ти пожелим више среће у следећем извлачењу. Спортски поздрав!

original.gif

Штета што после оваквог, макар и случајног узлета идем мечки на рупу. :isuse: Одох по црнину коју ћу да носим у знак жалости због неизбежног пораза од до сада непобеђеног Скаутџије.

Nbg, честитке. :(

Dr.-Who.gif

Izgubio sam u proslom kolu, tako da... Cmokaj ga, Husaru!

• Author

Ето, чак и статистика која никада не лаже каже да ти следећи пораз следи тек за шест кола. :(

giphy.gif

Danas samo 11 poena od 5 igraca, ali i vise nego dovoljno za pobedu i lep skok u PPPremeru. 

Pogadjalicu ne smem ni da otvorim. :isuse:

Edit: Ipak otvorila, samo jedan pogodjen ishod :lolol: ali bar je onaj na koji sam stavila dzokera. 

Edited by Tolaa

Ето, чак и статистика која никада не лаже каже да ти следећи пораз следи тек за шест кола. :(

giphy.gif

Dobri moj Prsline, ja nakon naseg dvoboja idem u Izrael & Jordan. Tako da, ako se ne vratim ziv, poslednji poraz ce mi biti od tebe. Plus sam dobio promousn na poslu, celu nedelju bio u firmi od 8-20h + subota, a od sutra formalno stupam na duznost. Tako da necu ni pratiti fantazi. Jbga, sve je na tvojoj strani :cry:

Sent from my Nexus 4

• Author

Иде у Свету земљу. :isuse:

Немам шансе. :(

Ma sta sveto? Bodu se srafcigerima po ulici :isuse:

Gvatemala!

Sent from my Nexus 4