clever bastard Posted October 4, 2015 Posted October 4, 2015 Bilo mi je potrebno cijelih 119 bodova da bih zabiljezio prvu pobjedio u Brodu ove sezone. :D
nick1986 Posted October 4, 2015 Posted October 4, 2015 Izgleda da gubim od timija za jedan bonus Ayew-a.
ducca Posted October 4, 2015 Posted October 4, 2015 (edited) Ayeeeeeew 2 bonusa, pobeda 101-100 Aaaaaaaaaaaa, pobeda fantazi karijere. Umri Veseline Cvetkovicu!!!! Edited October 4, 2015 by ducca
Pokojni Ruxin Posted October 4, 2015 Posted October 4, 2015 (edited) Izgubio sam ali se makar zeleni na sve strane i pored -8, moram biti zadovoljan. P.S Pitam se koliko sam još igrača mogao zameniti a da i dalje imam bolji skor od moće Edited October 4, 2015 by Ruxin
Calavera Posted October 4, 2015 Posted October 4, 2015 Ayeeeeeew 2 bonusa, pobeda 101-100 Aaaaaaaaaaaa, pobeda fantazi karijere. Umri Veseline Cvetkovicu!!!! Mogla si mene da pitas sta ce se desiti i pre nego sto je kolo pocelo, za mene je ova sezona 1 veliki karneval propasti :( <_<
tsva Posted October 4, 2015 Posted October 4, 2015 Izgubio sam ali se makar zeleni na sve strane i pored -8, moram biti zadovoljan. P.S Pitam se koliko sam još igrača mogao zameniti a da i dalje imam bolji skor od moće Na kraju je bilo gutavo i svasta je moglo da bude tako da si se prerano otpisao.
Прслин Posted October 4, 2015 Author Posted October 4, 2015 Честитaм, Малкине. Било је лепо док је трајало, борба је била напета до самог краја, неизвесност се могла опипати у ваздуху, али сада сам присиљен да ти пожелим више среће у следећем извлачењу. Спортски поздрав! Штета што после оваквог, макар и случајног узлета идем мечки на рупу. Одох по црнину коју ћу да носим у знак жалости због неизбежног пораза од до сада непобеђеног Скаутџије. Nbg, честитке. :(
nbg4ever Posted October 4, 2015 Posted October 4, 2015 Izgubio sam u proslom kolu, tako da... Cmokaj ga, Husaru!
Прслин Posted October 4, 2015 Author Posted October 4, 2015 Ето, чак и статистика која никада не лаже каже да ти следећи пораз следи тек за шест кола. :(
Tolaa Posted October 4, 2015 Posted October 4, 2015 (edited) Danas samo 11 poena od 5 igraca, ali i vise nego dovoljno za pobedu i lep skok u PPPremeru. Pogadjalicu ne smem ni da otvorim. Edit: Ipak otvorila, samo jedan pogodjen ishod ali bar je onaj na koji sam stavila dzokera. Edited October 4, 2015 by Tolaa
nbg4ever Posted October 4, 2015 Posted October 4, 2015 Ето, чак и статистика која никада не лаже каже да ти следећи пораз следи тек за шест кола. :( Dobri moj Prsline, ja nakon naseg dvoboja idem u Izrael & Jordan. Tako da, ako se ne vratim ziv, poslednji poraz ce mi biti od tebe. Plus sam dobio promousn na poslu, celu nedelju bio u firmi od 8-20h + subota, a od sutra formalno stupam na duznost. Tako da necu ni pratiti fantazi. Jbga, sve je na tvojoj strani Sent from my Nexus 4
nbg4ever Posted October 4, 2015 Posted October 4, 2015 Ma sta sveto? Bodu se srafcigerima po ulici Gvatemala! Sent from my Nexus 4
Timmi Posted October 4, 2015 Posted October 4, 2015 drugi put ove sezone aywe mi izvlaci pobjedu u nedelju. nice, bilo je fino sibanje. iako je sve otprilike kao sto treba, ja sam realno nezadovoljan kolom. ovo se nece lako ponoviti http://fantasy.premierleague.com/entry/667978/event-history/8/ pazi tih prednjih 7.
Recommended Posts