John Coltrane Posted October 3, 2015 Posted October 3, 2015 FC Ronin vs Djubretari sudar titana bez Aguera Sent from my iPhone using Tapatalk
nbg4ever Posted October 3, 2015 Posted October 3, 2015 Vilson & Jaje > KdB & Pele (-4) Sent from my Nexus 4
Timmi Posted October 3, 2015 Posted October 3, 2015 citavu sedmicu se lomin koga da ubacim umjesto wilsona i ne ubacim pellea zato sto nista ne radi u gostima.
Pokojni Ruxin Posted October 3, 2015 Posted October 3, 2015 (edited) Ja jesam ispao pajser, ali želim da ukažem i da neprijatelj tsva ima više sreće nego pameti. Ostavio je pelaru na klupu iz nekog čudnog razloga, sad može da se zahvali ranijeriju na ovoj gomili bodova :( Edited October 3, 2015 by Ruxin
tsva Posted October 3, 2015 Posted October 3, 2015 Ja jesam ispao pajser, ali želim da ukažem i da neprijatelj tsva ima više sreće nego pameti. Ostavio je pelaru na klupu iz nekog čudnog razloga, sad može da se zahvali ranijeriju na ovoj gomili bodova :( Odigrao sam rezonski nije jos sve gotovo
Pokojni Ruxin Posted October 3, 2015 Posted October 3, 2015 Čelzi je raspadnut van svakog rezona i logike Đe nije gotovo, jedino ds arsenal i junajted odigraju 4:4 pa da se nadam nečemu
San Epifanio Posted October 3, 2015 Posted October 3, 2015 Sutra Barkli brani 3 poena prednosti protiv Gomeza, koji bi bas mogao da propusti i ovu utakmicu. Uzdam se u Brendana.
Прслин Posted October 3, 2015 Author Posted October 3, 2015 Спустио се мрак на стадионе, мамурни гледаоци се клацкају у возовима, играчи већ бирају емотиконе испод нових слика на инстаграму, а Малкин задовољно трља руке иако су му прсти пуни жуљева од бројања бодова; за бол не зна јер у сутрашњи дан дефинитивно улази са бодовном предношћу. :(
malkin Posted October 3, 2015 Posted October 3, 2015 Малкине? Где си? Ееее-хееееј! izašo sam iz fantazija. sa mirom bodisatve na zanaksu gledam šta radiš. čestitam ti pobedu. cepaj drvo, nosi vodu.
pantelia Posted October 3, 2015 Posted October 3, 2015 Nekim cudom jos uvek imam minimalne sanse da ne izgubim. Ako sam dobro racunao bonuse, 18 bodova + Sigi protivu Feieve petorke: Jagielka, Mertesacker, Mata, Ayew, Martail. Sad kad ovako napisem mozda i nemam :( Moram jos jednom da napomenem da sam zaboravio da promenim kapitena na Kuna, a imao sam nameru Dnevni tupan fantazija
Pokojni Ruxin Posted October 3, 2015 Posted October 3, 2015 (edited) To stvarno stavlja u perspektivu moju kuknjavu što mi stoukov amer ostao na klupi :( Edited October 3, 2015 by Ruxin
John Coltrane Posted October 3, 2015 Posted October 3, 2015 Dajte mi kremu za dupe, posle ovog Kunovog odvaljivanja :(. Ostavi malo i za mene, ustrebace mi na Draftu :( Sent from my iPhone using Tapatalk
Svarog Posted October 3, 2015 Posted October 3, 2015 citavu sedmicu se lomin koga da ubacim umjesto wilsona i ne ubacim pellea zato sto nista ne radi u gostima. +1 al na kraju to nije bilo ni bitno jer protivnik ima Kuna kapitena.
Tolaa Posted October 3, 2015 Posted October 3, 2015 92 poena, a igralo mi samo 5 igraca. Verovatno ce i igrati jos samo petorica, i nece uspeti da prebace 100.
Recommended Posts