Прслин Posted October 3, 2015 Author Posted October 3, 2015 (edited) Што га немаш, јеси мислио да је драфтован? То те до сада није спречавало. Малкине? Где си? Ееее-хееееј! Вероватно отишао по шампањац. Све је набо: Агуера капитена, Пају, чак има и замену за Мареза, а на све то му сада на терен истрчавају Беговић и Азар за жетву још које десетине бодова. Edited October 3, 2015 by Прслин
San Epifanio Posted October 3, 2015 Posted October 3, 2015 Gde su sad statisticari? Koliko ljudi ima Kuna, pa sa trakom i na kraju ukupan broj Clever Bastarda?
pantelia Posted October 3, 2015 Posted October 3, 2015 Zaboravio da promenim kapitena od proslog kola ???? ostao Hazard umesto Kuna protivnikovog ????
Прслин Posted October 3, 2015 Author Posted October 3, 2015 31.7% га има, 20% га је ставило за капитена, када се додају они којима је заменик скочиће до 28%. Не знам за троструког. Рекао бих ти извор, али од нечег морам и ја да живим.
clever bastard Posted October 3, 2015 Posted October 3, 2015 Gde su sad statisticari? Koliko ljudi ima Kuna, pa sa trakom i na kraju ukupan broj Clever Bastarda? cini mi se da sam danas vidio neki tvit koji kaze da je kun najkapitenovaniji u ovom kolu sa 600k+ kapitenskih traka, poslije njega mahrez sa oko 250k :D
San Epifanio Posted October 3, 2015 Posted October 3, 2015 31.7% га има, 20% га је ставило за капитена, када се додају они којима је заменик скочиће до 28%. Не знам за троструког. Рекао бих ти извор, али од нечег морам и ја да живим. cini mi se da sam danas vidio neki tvit koji kaze da je kun najkapitenovaniji u ovom kolu sa 600k+ kapitenskih traka, poslije njega mahrez sa oko 250k :D Hvala
San Epifanio Posted October 3, 2015 Posted October 3, 2015 Samo da primetim da ovoliko jinxa, koliko ga danas emituje Praslin, nije vidjeno jos od Malkinove debitantske sezone. :D Odem na vidim taj epski duel, kad obojica ne bi skupili dvocifren broj poena da im nema Kuna.
keljans Posted October 3, 2015 Posted October 3, 2015 Zaboravio da promenim kapitena od proslog kola ostao Hazard umesto Kuna protivnikovog Nisi jedini
Прслин Posted October 3, 2015 Author Posted October 3, 2015 Samo da primetim da ovoliko jinxa, koliko ga danas emituje Praslin, nije vidjeno jos od Malkinove debitantske sezone. :D Odem na vidim taj epski duel, kad obojica ne bi skupili dvocifren broj poena da im nema Kuna. Сада ће то да се промени за Малкина када Азар развали, а Беговић одвали. :(
Behemoth Posted October 3, 2015 Posted October 3, 2015 Ako sam dobro racunao, sa bonusima, imacu 94, a igraju mi jos Alderweireld, Barkley, Mata i Martial. Bice preko 100 sigurno :)
Прслин Posted October 3, 2015 Author Posted October 3, 2015 Ето како Азар и малкин долазе до асистенција.
ducca Posted October 3, 2015 Posted October 3, 2015 Што га немаш, јеси мислио да је драфтован? То те до сада није спречавало.
Recommended Posts