Jump to content
IGNORED

Fantasy Premier League 2015/2016

Recommended Posts

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Прслин

362

• malkin

302

• ducca

259

• Pokojni Ruxin

192

Posted (edited)

Што га немаш, јеси мислио да је драфтован? То те до сада није спречавало. :fantom:

Малкине? Где си? Ееее-хееееј!

:unsure:

Вероватно отишао по шампањац. Све је набо: Агуера капитена, Пају, чак има и замену за Мареза, а на све то му сада на терен истрчавају Беговић и Азар за жетву још које десетине бодова. :isuse:

Edited by Прслин
Posted

Gde su sad statisticari? Koliko ljudi ima Kuna, pa sa trakom i na kraju ukupan broj Clever Bastarda?

Posted

Zaboravio da promenim kapitena od proslog kola ???? ostao Hazard umesto Kuna protivnikovog ????

Posted

31.7% га има, 20% га је ставило за капитена, када се додају они којима је заменик скочиће до 28%. Не знам за троструког. Рекао бих ти извор, али од нечег морам и ја да живим. :fantom:

Posted

Gde su sad statisticari? Koliko ljudi ima Kuna, pa sa trakom i na kraju ukupan broj Clever Bastarda?

cini mi se da sam danas vidio neki tvit koji kaze da je kun najkapitenovaniji™ u ovom kolu sa 600k+ kapitenskih traka, poslije njega mahrez sa oko 250k :D

Posted

31.7% га има, 20% га је ставило за капитена, када се додају они којима је заменик скочиће до 28%. Не знам за троструког. Рекао бих ти извор, али од нечег морам и ја да живим. :fantom:

cini mi se da sam danas vidio neki tvit koji kaze da je kun najkapitenovaniji™ u ovom kolu sa 600k+ kapitenskih traka, poslije njega mahrez sa oko 250k :D

Hvala

Posted

Samo da primetim da ovoliko jinxa, koliko ga danas emituje Praslin, nije vidjeno jos od Malkinove debitantske sezone. :D

Odem na vidim taj epski duel, kad obojica ne bi skupili dvocifren broj poena da im nema Kuna.

Posted

Zaboravio da promenim kapitena od proslog kola ostao Hazard umesto Kuna protivnikovog

Nisi jedini  :cry:  :cry:  :cry:

Posted

Prso, protivnik ima Kuna kapitena ...

Posted

Samo da primetim da ovoliko jinxa, koliko ga danas emituje Praslin, nije vidjeno jos od Malkinove debitantske sezone. :D

Odem na vidim taj epski duel, kad obojica ne bi skupili dvocifren broj poena da im nema Kuna.

Сада ће то да се промени за Малкина када Азар развали, а Беговић одвали. :(

Posted

Ako sam dobro racunao, sa bonusima, imacu 94, a igraju mi jos Alderweireld, Barkley, Mata i Martial. Bice preko 100 sigurno :)

Posted

Ето како Азар и малкин долазе до асистенција. :puke:

Posted

Што га немаш, јеси мислио да је драфтован? То те до сада није спречавало. :fantom:

:lol: