October 3, 20159 yr Author O, кукавно прслиновство угашено, Сако остао на клупи и код мене и код Пардјуа! A хтео сам АОА због њега да играм! Крај. Крах. Колапс. :( Edited October 3, 20159 yr by Прслин
October 3, 20159 yr Author Малкин после прве текме у очекиваном вођству које ће се дуплирати ако Марез не буде ушао у игру јер му на клупи као запета пушка чека још толико поена колико је до сада освојио. :(
October 3, 20159 yr Skinuto, mada ce ukupno imati 14 za bonusima, pa ljudi malo pozurili Kabaj :ziga:
October 3, 20159 yr Koje su sanse da Pelegrini izvede Mangala-Otamendi, a ostavi dezurnog lizaca svojih jaja Demikelisa na klupi? Martin na klupi - Pelegrini. Naravno ja sam pazario Kresvela Sent from my iPhone using Tapatalk
October 3, 20159 yr Author Сада и -3 за промашен пенал. Вештац је овај Малкин, џабе ми све. Edit Стоп д прес Edited October 3, 20159 yr by Прслин
October 3, 20159 yr Hvala nebesima da i on nešto ubode. Edit: ovaj Ighalo nije normalan, mogao bi biti razmotren za trećeg napadača. Edited October 3, 20159 yr by beowl
October 3, 20159 yr Ne razmatraj ga po ovoj sramoti od gola, opak blam golmana. EDIT: brutalan gol, sam sve završio. Edited October 3, 20159 yr by Gylfi Pleasure