Jump to content
IGNORED

Fantasy Premier League 2015/2016

Recommended Posts

Posted

Оне који ме победе двапут у сезони мрзим целе следеће сезоне. Толоо, Моћо, знате о коме причам. :mad:

Mene mrzis ionako, jedna pobeda ili dve to samo malo dodatno raspire.

Fale nam 4 igraca za Ligu sampiona. Ustvari, fali 5, ali jedan je Moca.  :isuse:  Aj upadajte. Igra je toliki raspad da moram odmah da se ogradim, ulazite na sopstvenu odgovornost. 

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Прслин

362

• malkin

302

• ducca

259

• Pokojni Ruxin

192

Posted

Спортски поздрав Буљарици, изузетно симпатичном противнику. То не говорим свакоме, већ само оним супарницима које победим па ми постану драги на два-три дана, за разлику од оних који победе мене па их мрзим два-три дана. :blush:

Uhh,nadam se da ce taj lik i meni biti drag od sledeceg vikenda ,barem onoliko koliko si mi ti ovog vikenda  :misko:

Posted

Trecom pobedom u nizu, uspeo sam po prvi put ove godine da izadjem iz opasne zone bar na jedno kolo. Protiv cenjenog protivnika Clever Bastarda sam iskoristio sva dozvoljena sredstva (zaigrala mi je i klupa u punom sastavu i donela celih 8 poena sto se pokazalo kao odlucujuce). Osim tesko izvojevane pobede sve ostalo je za brz zaborav, ako je ikako moguce.

Posted

Fali nam 1 u LS. Ajde neko!

aj ja cu, super mi je osecaj da se u CL kvalifikujem iz League 1 

Posted

Je l se Jaja opet povredio? :isuse:

nisam gledao tako da nadam se da je jos uvek rovit i da je to jedini razlog njegovog ranijeg izlaska. 

Posted

Koji ga je kurac i stavljao kad nije bio 100% spreman.

Posted

To se i ja pitam, ali onda vidim da su fasovali gol tipa 3 minuta nakon sto je izasao. Mora Jaja da im igra.

Posted

To se i ja pitam, ali onda vidim da su fasovali gol tipa 3 minuta nakon sto je izasao. Mora Jaja da im igra.

+1

bez njega su potpuno drugi tim

Posted

Kupite Marheza umesto Jaje i resena stvar :fantom:

Ne mozemo, vec imamo Marheza  :fantom:

Posted

Е, јебига. То би било то. :( Малкине, честитам. Кренуо си безвезе али те ова серија победа извукла. Ја, пак, после овог пораза одох другим смером. :isuse:

Posted

Koliko dugo, za Jaju?

Sent from my Nexus 4