Tolaa Posted September 29, 2015 Posted September 29, 2015 Оне који ме победе двапут у сезони мрзим целе следеће сезоне. Толоо, Моћо, знате о коме причам. Mene mrzis ionako, jedna pobeda ili dve to samo malo dodatno raspire. Fale nam 4 igraca za Ligu sampiona. Ustvari, fali 5, ali jedan je Moca. Aj upadajte. Igra je toliki raspad da moram odmah da se ogradim, ulazite na sopstvenu odgovornost.
ubibobi Posted September 29, 2015 Posted September 29, 2015 Спортски поздрав Буљарици, изузетно симпатичном противнику. То не говорим свакоме, већ само оним супарницима које победим па ми постану драги на два-три дана, за разлику од оних који победе мене па их мрзим два-три дана. Uhh,nadam se da ce taj lik i meni biti drag od sledeceg vikenda ,barem onoliko koliko si mi ti ovog vikenda :misko:
San Epifanio Posted September 29, 2015 Posted September 29, 2015 Trecom pobedom u nizu, uspeo sam po prvi put ove godine da izadjem iz opasne zone bar na jedno kolo. Protiv cenjenog protivnika Clever Bastarda sam iskoristio sva dozvoljena sredstva (zaigrala mi je i klupa u punom sastavu i donela celih 8 poena sto se pokazalo kao odlucujuce). Osim tesko izvojevane pobede sve ostalo je za brz zaborav, ako je ikako moguce.
MancMellow Posted September 30, 2015 Posted September 30, 2015 Fali nam 1 u LS. Ajde neko! aj ja cu, super mi je osecaj da se u CL kvalifikujem iz League 1
cvrlle Posted September 30, 2015 Posted September 30, 2015 Je l se Jaja opet povredio? nisam gledao tako da nadam se da je jos uvek rovit i da je to jedini razlog njegovog ranijeg izlaska.
ducca Posted September 30, 2015 Posted September 30, 2015 Koji ga je kurac i stavljao kad nije bio 100% spreman.
goofs Posted September 30, 2015 Posted September 30, 2015 To se i ja pitam, ali onda vidim da su fasovali gol tipa 3 minuta nakon sto je izasao. Mora Jaja da im igra.
Bogotac Posted September 30, 2015 Posted September 30, 2015 Kupite Marheza umesto Jaje i resena stvar
MancMellow Posted September 30, 2015 Posted September 30, 2015 To se i ja pitam, ali onda vidim da su fasovali gol tipa 3 minuta nakon sto je izasao. Mora Jaja da im igra. +1 bez njega su potpuno drugi tim
goofs Posted September 30, 2015 Posted September 30, 2015 Kupite Marheza umesto Jaje i resena stvar Ne mozemo, vec imamo Marheza
Прслин Posted October 2, 2015 Author Posted October 2, 2015 Е, јебига. То би било то. :( Малкине, честитам. Кренуо си безвезе али те ова серија победа извукла. Ја, пак, после овог пораза одох другим смером.
Recommended Posts